QUIXX® Extra – Respiră cu tot nasul

 

Încearcă și tu noul QUIXX® Extra cu eucalipt pentru decongestionarea nasului şi o senzaţie de prospeţime

 

Quixx Extra decongestionant nazalBucurești, 23 aprilie: Berlin-Chemie Menarini lansează QUIXX® Extra, soluție nazală 100% naturală, pe bază de apă oceanică, care se utilizează pentru ameliorarea congestiei nazale şi sinusale, în raceală şi gripă. QUIXX® Extra este un ajutor natural pentru cavitățile nazale congestionate și sinusurile blocate, ajutând la curăţarea căilor nazale în mod activ, iar uleiul de eucalipt este ingredientul special, care are efect revigorant puternic. QUIXX® Extra se prezintă sub formă de spray nazal hipertonic și conține apă din Oceanul Atlantic cu minerale și oligoelemente valoroase, apă purificată și ulei de eucalipt.

 

Respiraţia este cea mai importantă funcţie vitală, iar nasul reprezintă poarta de acces către căile respiratorii, protejând plămânii. Un nas sănătos filtrează, umidifică și încălzește aerul înainte ca acesta să pătrundă în organism, astfel că atenția acordată îngrijirii mucoasei nazale este cu atât mai importantă. În plus, congestia nazală prelungită și prezența mucusului acumulat în exces în cavitățile nazale crește riscul apariției complicațiilor, precum sinuzita, otita sau bronșita.

 

QUIXX® Extra combină efectul de decongestionare cu senzaţia de prospeţime, iar uleiul de eucalipt revigorant creează senzaţia de nas şi sinusuri curate şi desfundate. Datorită concentraţiei de sare mai mari decât a mucoasei nazale, QUIXX® Extra drenează lichidul în exces și reduce inflamaţia, ajutând la ameliorarea congestiei nazale. De asemenea, prin înmuierea mucusului acumulat și a crustelor uscate, QUIXX® Extra ușurează suflarea nasului.

 

QUIXX® Extra este recomandat pe durata întregului an, ajutând la refacerea mucoasei nazale atunci când ne confruntăm cu congestii datorate stărilor de răceală sau gripă. În cazul unei intervenții chirurgicale la nas sau după un traumatism al acestuia, este recomandată utilizarea QUIXX® Extra numai cu avizul sau după consultarea unui doctor. În plus, QUIXX® Extra nu trebuie folosit în cazul în care există o alergie/hipersensibilitate la apa de mare sau la uleiul de eucalipt.

 

Spray-ul QUIXX® Extra poate fi folosit fără riscuri de către adulţi, adolescenţi şi copii cu vârsta peste 6 ani. Consultați medicul cu privire la utilizarea QUIXX® Extra în timpul sarcinii și în perioada de alăptare.

 

QUIXX® Extra acoperă toate aspectele îngrijirii nazale, de la curăţare până la decongestionarea şi revigorarea nasului înfundat. Puteţi afla mai multe informaţii despre îngrijirea corectă a căilor nazale şi gama de produse disponibile, accesând site-ul www.quixx-nazal.ro.

 

***

Acesta este un dispozitiv medical. Citiţi cu atenţie instrucţiunile de utilizare.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU