Rasfat si cadouri pentru doamne si domnisoare, la Militari Shopping, toata luna martie

București

Luna martie este una speciala pentru vizitatoarele Militari Shopping: in prima saptamana doamnele si domnisoarele sunt invitate la rasfat in gradina din galeria centrului comercial, apoi pot participa la o tombola adresata in exclusivitate sexului frumos, cu premii pe masura.

In plus, printr-o donatie modica, toti vizitatorii centrului pot contribui la prevenirea si combaterea violentei impotriva femeilor, sustinand activitatea Centrului FILIA.

In perioada 1 – 8 martie, isi deschide portile “Gradina cu rasfat”, un spatiu de relaxare in care doamnele si domnisoarele se vor bucura de servicii gratuite de make-up, manichiura, coafor, precum si cocktail-uri din partea casei.

Accesul in Gradina se realizeaza in fiecare zi, in intervalul 12:00 – 20:00, in baza unei invitatii ce poate fi obtinuta de la standul info al galeriei prin achizitionarea unui card Militari Shopping.

Cardul este o modalitate eleganta de a oferi un cadou la alegerea destinatarului, putand fi utilizat in toate magazinele din Militari Shopping, pentru orice cumparaturi. Cardul este sustinut de MasterCard si nu presupune nicio taxa ori preluarea de informatii personale.

Astfel, in luna martie, domnii sunt invitati sa ofere femeilor din viata lor cadoul ideal: un card de cumparaturi Militari Shopping ce vine la pachet cu invitatia in “Gradina cu rasfat” si sansa de a castiga peste 50 de premii la tombola.

In intervalul 8 – 31 martie toti vizitatorii centrului comercial vor avea ocazia sa participe la o tombola speciala. Extragerea din 1 aprilie le poate aduce norocosilor castigatori premii din partea partenerilor, precum si marele premiu dedicat in exclusivitate femeilor: o zi de rasfat alaturi de 2 prietene, la cel mai mare spa din Romania, servicii all inclusive si tratament VIP.

Tot in aceasta perioada, vizitatorii Militari Shopping sunt invitati sa sustina prin donatii campania caritabila de protectie a femeilor. Vor primi in schimb calendarul  realizat in colaborare cu fotograful Cristian Sutu, Photo Union, prezentand 12 vedete din Romania si mesajul lor pentru femei.

Calendarul “Portret de femeie” face parte din campania de sprijinire a Centrului FILIA, care isi dedica activitatea prevenirii si combaterii violentei impotriva femeilor. Astfel, fondurile stranse in urma vanzarii calendarelor vor fi utilizate pentru sustinerea victimelor violentei domestice din tara, prin diverse actiuni: emiterea certificatelor medico-legale, transport, consiliere si reprezentare in instanta.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook.

# # #

Despre Militari Shopping

Centrul comercial Militari Shopping, situat in sectorul 6 al capitalei, Bd. Iuliu Maniu, nr 546-560, a fost deschis oficial in anul 2009, fiind gandit ca un spaţiu perfect pentru shopping in familie, adaptat nevoilor şi preferinţelor romanilor. In scurt timp a devenit un centru de interes pentru clientii din intrega capitala, dar şi din localitatile din vestul Bucureştiului. Dezvoltat pe un teren de peste 200.000 mp, centrul comercial dispune de o suprafaţa inchiriabila de 56.625 mp, de 2.500 locuri de parcare, peste 60 de magazine si restaurante şi ofera clientilor WiFi gratuit.

Militari Shopping a fost dezvoltat şi se afla in proprietatea companiei Atrium European Real Estate Limited, listata la bursele din Viena şi Amsterdam, al carei actionar majoritar este grupul de investitori israelieni Gazit Globe. Atrium detine 82 de proprietaţi imobiliare de retail din Europa Centrala şi de Est, cu o suprafata totala inchiriabila de 1,2 milioane de mp si o valoare totala pe piaţa de aproximativ 2,7 miliarde de Euro.

La finele anului 2016, mixul de chiriasi din Militari Shopping cuprindea cei mai importanti operatori de retail prezenti in Romania, printre care: Auchan, Decathlon, H&M, Praktiker, C&A, Reserved, Koton, World Class, LC Waikiki, Orsay, Humanic, Deichmann, Takko, Bebe Supermarket, Maxi Pet, Hervis, Jysk, KFC Drive Thru etc.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU