Moana. Scurtă Recenzie – Disney Revine cu Personaje Memorabile

VIDEO. Moana (în România apărut ca Vaiana) este un film de animație care va trezi eroul din princhindelul tău. El se va putea identifica cu Moana sau Maui, personajele principale ale filmului.

Filmul are elemente de musical cu referințe moderne și ne încântă cu momente în care efectele vizuale aproape psihedelice se îmbină cu melodii simpatice și creaturi shiny precum Tamatoa.

Ne-a plăcut povestea din Moana. Ea provine din mitologia polinesiană dar nu plănuim să vă dezvăluim foarte mult din acţiune ci vă lăsăm să o descoperiți singuri. Ce am găsit cu adevărat interesant au fost câteva dintre personaje.

Chiar dacă Maui posedă puteri fantastice iar Moana este ajutată de ocean, de-a lungul poveştii trec şi prin momente de teamă sau lipsă de încredere în propriile forțe, precum i se întâmplă oricărui copil. Dar nu renunță până în ultima clipă și reușesc ca împreună să îndrepte lucrurile.

Pe lângă Moana, care se află în centrul acțiunii, ne-au plăcut în mod deosebit alte două personaje importante ale fimului.

Vezi şi:

Top 10 Filme Online Romanesti pentru Copii din Timpul Comunismului

15 Filme pentru Copii de Văzut în Familie de Sărbători

Cum Să Transformi Joaca cu Copilul Tău Dintr-o Corvoadă în Bucurie

Personaje memorabile din Moana

Primul este Maui (vocea lui Dwayne „The Rock” Johnson), semizeul vântului și al mării, care poartă numele celei de-a două insule că mărime a arhipelagului Hawaii. Pe pieptul plin de tatuaje al lui Maui este un simpatic mini-Maui în 2D care îl însoțește permanent. Atunci când nu îi reflectă trăirile, se manifestă că o conștiință care îl ajută să ia deciziile potrivite.

Al doilea personaj este Tamatoa, un crab cocotier din Lalotai, tăramul monștrilor. El este acoperit la propriu de tot soiul de comori din aur, care reflectă pasiunea lui pentru orice obiect strălucitor. Colecţia de pe cochilie îl transformă într-o discotecă ambulantă hipnotizantă.

Nici Jemaine Clement nu e mai prejos, pare complet intrat în pielea personajului 😀 .

Vezi unde poţi vedea filmul pentru copii la cinema

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU