Moana. Scurtă Recenzie – Disney Revine cu Personaje Memorabile

VIDEO. Moana (în România apărut ca Vaiana) este un film de animație care va trezi eroul din princhindelul tău. El se va putea identifica cu Moana sau Maui, personajele principale ale filmului.

Filmul are elemente de musical cu referințe moderne și ne încântă cu momente în care efectele vizuale aproape psihedelice se îmbină cu melodii simpatice și creaturi shiny precum Tamatoa.

Ne-a plăcut povestea din Moana. Ea provine din mitologia polinesiană dar nu plănuim să vă dezvăluim foarte mult din acţiune ci vă lăsăm să o descoperiți singuri. Ce am găsit cu adevărat interesant au fost câteva dintre personaje.

Chiar dacă Maui posedă puteri fantastice iar Moana este ajutată de ocean, de-a lungul poveştii trec şi prin momente de teamă sau lipsă de încredere în propriile forțe, precum i se întâmplă oricărui copil. Dar nu renunță până în ultima clipă și reușesc ca împreună să îndrepte lucrurile.

Pe lângă Moana, care se află în centrul acțiunii, ne-au plăcut în mod deosebit alte două personaje importante ale fimului.

Vezi şi:

Top 10 Filme Online Romanesti pentru Copii din Timpul Comunismului

15 Filme pentru Copii de Văzut în Familie de Sărbători

Cum Să Transformi Joaca cu Copilul Tău Dintr-o Corvoadă în Bucurie

Personaje memorabile din Moana

Primul este Maui (vocea lui Dwayne „The Rock” Johnson), semizeul vântului și al mării, care poartă numele celei de-a două insule că mărime a arhipelagului Hawaii. Pe pieptul plin de tatuaje al lui Maui este un simpatic mini-Maui în 2D care îl însoțește permanent. Atunci când nu îi reflectă trăirile, se manifestă că o conștiință care îl ajută să ia deciziile potrivite.

Al doilea personaj este Tamatoa, un crab cocotier din Lalotai, tăramul monștrilor. El este acoperit la propriu de tot soiul de comori din aur, care reflectă pasiunea lui pentru orice obiect strălucitor. Colecţia de pe cochilie îl transformă într-o discotecă ambulantă hipnotizantă.

Nici Jemaine Clement nu e mai prejos, pare complet intrat în pielea personajului 😀 .

Vezi unde poţi vedea filmul pentru copii la cinema

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU