Retete de jocuri. De ce si cum sa te joci cu copilul tau, de Lawrence J. Cohen

Retete de jocuri. De ce si cum sa te joci cu copilul tau de Lawrence J. Cohen, o carte pentru parinti

Multi dintre noi consideram ca parentajul tine numai de temele pentru acasa, de chestiunile organizatorice si de antrenamentele de fotbal si nu gasim prea multa bucurie in legaturile noastre de familie.

In cartea Retete de jocuri. De ce si cum sa te joci cu copilul tau Lawrence Cohen ii incurajeaza pe parinti sa lase „seriozitatea“ deoparte, pentru a-si regasi copilul, si apoi demonstreaza concret cum se poate face acest lucru.

Potrivit autorului, copiii de toate varstele au permanent nevoie de legaturi apropiate, de sentimentul sigurantei si de atasament, iar interactiunea prin joc cu parintii lor este o cale importata de a dezvolta legaturi de acest fel.

De unde puteti cumpara cartea? Apasati aici.

Tip selectie: Pe incredere

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU