Educatia prin pilde: Arta de a mustra – Ileana Vasilescu

Educatia prin pilde necesita foarte multa rabdare dar si cunoasterea multor pilde, invataturi, povestiri scurte cu substrat, de care ne putem folosi in educatia copiilor. Arta de a mustra, de Ileana Vasilescu, o carte pentru parinti a Editurii Creanga Fermecata.

Cartea iti atrage atentia de la inceput: format atipic, coperta jumatate albastra – jumatate verde: culori puternice, de relaxare: cerul si campul inverzit se unesc…

Educatia prin pilde – Arta de a mustra este o carte pe care o poti citi oricand, oriunde: acasa, in vacanta, in metrou sau in parc. O carte care se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa devina mai buni, mai toleranti cu ceilalti si care in timp, isi propun sa reflecteze mai mult asupra a ceea ce li se intampa, sa caute semnificatii mai profunde in experientele de zi cu zi.

Pildele din aceasta carte sunt in general scurte, mai rar ocupa o pagina, dar dupa ce citesti una – te opresti, ridici ochii din carte si te gandesti. Reflectezi asupra intelesului ascuns al micii povestiri:)

Nu este o poveste, nu este roman; este o carte cu pilde, cu multe povestioare cu talc pentru tot soiul de situatii cu care ne intalnim in viata. Si dupa ce o citim, poate ne intra in obicei sa faceme educatie prin pilde si nu cu mustrari :).

Tip selectie: Pe incercate


Va recomand si alte carti de suflet de la Editura Creanga Fermecata:

Ucenicul Vrajitor

Surasul Cerurilor

Comenzi se pot face pe pagina de facebook a Editurii Creanga Fermecata.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU