Review: Spectacol pentru copii mici – Noapte bună

Spectacolul Noapte-buna: o poezie muzicala pentru cei mici…dar si pentru cei mari

noapte buna3Inca sunt sub impresia spectacolului “Noapte-buna”, pe care l-am vazut la premiera care a avut loc pe 24 februarie 2013, la Clubul Taranului Roman.
Am fost curioasa si am asteptat cu nerabdare spectacolul si cumva am avut acea emotie pe care o aveam cand eram mica si asteptam ceva frumos.

Imi face placere sa spun ca m-am simtit ca un copil la aceasta piesa, m-am bucurat de tot ce se intampla acolo, pe scena sau mai aproape de copii. Am primit cu multa deschidere spectacolul si am fost rasplatita: am ras, m-am bucurat si m-am integrat in atmosfera copilaroasa in care fiecare noua “intamplare” iti bucura sufletul.
Muzica live la instrumente traditionale a insotit tot spectacolul si a creat acea atmosfera de magie si joaca. Totul a fost extrem de simplu dar jucaus, plin de inocenta si pe intelesul copiilor mici.
Au fost poate 1-2 copilasi care s-au speriat de “mieunatul pisicilor” dar in intregime piesa a fost extrem de prietenoasa pentru copii.

Beatrice Iordan, care este coordonatoarea acestui proiect, recomanda spectacolul pentrunoapte buna2 copiii intre 2 si 4 ani, dar cred ca s-ar potrivi si la copii mai mici de 2 ani, daca sunt obisnuiti cu teatrul sau spectacolele.

 

Trupa Hopa-Trop mai are in repertoriu spectacolul Drumuri de nisip, tot nonverbal si cu muzica live. De abia astept sa-l descopar si pe acesta cu aceeasi deschidere ….:)

 

Spectacolul poate fi vazut Duminica,  28 aprilie.

 

Articol scris de Zina.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU