Spectacole noi pentru copii de la MiniArtShow

Doua noi spectacole pentru copii ii asteapta pe cei mici in acest weekend, de la Echipa de la MiniArtShow.

muzica si jocul atelier copii

 

Duminica, 26.05, se va juca spectacolul pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 6 ani  – Peter Pan si TinkerBell –  care se va tine la Hobby Cafe. Dupa spectacol, fiecare copil, ajutat de Tinkerbell si Peter Pan va face un borcanel sclipitor, plin cu praf magic.Reteta este secreta si doar prietenii acestor personaje vor cunoaste ingredientele secrete.

Tot duminica 26.05, la ora 11:00 pe terasa Restaurantului Satya,  vom avea parte de un spectacol/atelier cu muzica live, teatru de papusi, dans si distractie: Muzica si Jocul – recomandat copiilor cu varsta intre 3 -7 ani.
Zana muzicii, Flautul fermecat , Balaurul cel rau si printesa Aurora sunt doar cateva dintre personajele acestui atelier.
In partea a doua vom personaliza un instrument inedit pe care il vom face chiar din obiecte pe care le gasim in casa.
Pictura pe sticla va fi  metoda prin care vom personaliza intrumentele de percutie, pe care toti copiii le vor lua ca amintire acasa.

Durata atelierelor este de aproximativ o ora.
Costul unui bilet este de 50 lei/ copil.
Inscrieri: [email protected]
Tel: 0749419999

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU