Ziua Portilor Deschise la SAGA KID

De Ziua Copilului, schimba ceva in bine pentru copilul tau: da-i sansa sa devina un SAGA Kid!

Logo-SAGA-Kid-micPe data de 13 mai se deschid portile celui mai nou afterschool din Bucuresti, SAGA KID (Scoala Alternativa de Gandire Aplicata).

Parintii si copiii cu varsta intre 6-13 ani sunt asteptati in perioada 13 – 31 Mai 2013, in fiecare zi intre orele 13.00 – 18.00, la sediul SAGA Kid din strada Intrarea Sabitei 34, etaj 2, sector 3 (vizavi de Parcul Gh. Petrascu) pentru a cunoaste echipa si spatiul destinat activitatilor, iar intre orele 17,00-18,00 pentru activitatile demonstrative ale fiecarui ingredient optional din programul Scolii Alternative de Gandire Aplicata. Inscrierile pentru activitatile demonstrative AICI http://sagakid.ro/

Ce este SAGA Kid?

SAGA Kid (Scoala Alternativa de Gandire Aplicata) este un after-school cu program diversificat, menit sa combine joaca educativa de dupa orele de scoală cu joaca libera si  elemente de dezvoltare personala.

Ce oferă SAGA Kid parintilor si copiilor?

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

SAGA Kid propune un concept nou de invatare bazat pe dezvoltarea gandirii aplicate. Mai precis, tot ceea ce copiii invata la scoala, in sistem, este interpretat, completat si aplicat alaturi de echipa noastra intr-o combinatie cuprinzand dezvoltarea personala cu jucarii educationale, cursuri optionale de antreprenoriat pentru copii, ateliere de cultura generala si creativitate. Toate acestea pentru ca, la final, copiii SAGA Kid sa stie la ce sunt buni, ce le place si ce vor sa faca in viitor , cum se castiga banii (pentru ca i-au castigat), cum se cheltuie si cat efort si timp se aloca.

De ce sa veniti la SAGA Kid?

„Din 2013, fii SAGA Kid! – acesta este mesajul pe care noi, echipa SAGA Kid, dorim să-l transmitem copiilor. Structura programului nostru este inspirata de toate momentele zilnice din viata picilor de clasele 0 – 4. Pentru ca dorintele lor nu sunt aceleasi cu ale parintilor, noi  armonizam atat nevoile celor mari, cat si ale celor mici imbinand joaca de dupa scoala cu viata de dupa serviciu. Propunem, printre altele, plimbari prin parcul Gh. Petrascu, un pranz cald, ajutor la intelegerea temelor, timp pentru joaca si, bineinteles, odihna – cu ochii inchisi sau nu.”

„SAGA Kid este locul ideal unde cei mici vor descoperi bucuria de a invata si de a se juca dupa scoala”,  promite Claudia Chiru, prof. înv. primar si cofondator SAGA Kid.

Pentru inscrieri si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la:

Email: [email protected], Telefon: 0756169135 / 0748197426

www.sagakid.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU