MiniArtShow va asteapta la ateliere in aer liber

Atelierele MiniArtShow in aer liber: Ce puteti face in acest weekend

Ateliere in aer liber1
Aceste ateliere se vor tine in fiecare weekend pe terasa Restaurantului Satya din Banu Manta nr:25, sector:1.

Intr-un cadru frumos si elegant, MiniArtShow va tine ateliere creative din care nu vor lipsi acuarelele, faina, lut, pietre, margele, seminte, pamant si tot felul de materiale ingragite de copii. Vom  face omizi, ursuleti, albine si tot felul de personaje din fructe, legume, oua, dopuri de  pluta sau linguri.
La noi imaginatia nu are limite, iar distractia este la ea acasa.
Vestea buna este ca in timp ce copiii se joaca si creeaza, parintii pot savura o bautura delicioasa si sanatoasa din meniul restaurantului Satya.
Intr-un cadru frumos si linistit va puteti petrece diminetile de weekend alaturi de noi, bucurandu-va de aer si de soarele prietenos de primavara.

Sambata aceasta la ora 11:00, vom personaliza tricouri in cadrul atelierului „Haina vesela”. Recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 8 ani, acest atelier ii va distra pe copii si le va dezvolta  creativitatea si atentia. In plus, se vor putea imbraca oricand cu un tricou foarte cool pictat chiar de ei.

pictura pe tricouri1Duminica 12 mai, ora 11:00, in aceeasi locatie vom  avea parte de atelierul  „Mozaic intortocheat”.
Veniti cu cel mic sa descoperiti  si sa experimentati  una dintre cele mai vechi si spectaculoase arte decorative – mozaicul pe lut.
Recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 8 ani acest atelier va fi foarte interesant  si distractiv pentru cei mici.


Durata atelierelor este de aproximativ o ora.
Costul unui atelier este de 50 lei, iar in acest pret intra toate materialele necesare.
Va asteptam cu mare drag!
Inscrieri:
[email protected]
Tel:0749419999

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU