Sarah Kay si povestile ei nazdravane. Povesti de citit.

Povesti de citit copiilor de la 2-3 ani. Sarah Kay si povestile ei nazdravane.

Cumpara Sarah Kay si povestile ei nazdravane. Povesti de citit copii 2-3 ani

Nu auzisem de aceasta carte dar cand am vazut coperta pe site-ul litera.ro si cum suntem permanent in cautare de povesti de citit pentru copii, am aruncat o privire la 2-3 pagini din interior, m-a cucerit. 

Imaginile sunt exact asa cum imi place sa fie intr-o carte pentru copii, ca din cartile de povesti englezesti, iar povestioarele sunt inspirate din viata reala si multe dintre ele sunt pline de invataminte.

Incepem cartea cu “ingredientul magic” pentru prajitura pisicii. Melania doreste sa faca o prajitura pentru pisica ei, Bigudiu, dar nu stie cum se face. Afla insa de la tatal ei care este ingredientul magic pe care mama ei il foloseste peste tot ca sa iasa mancarea buna: iubirea.

O povestioara buna de citit la culcare este “Toata lumea la culcare” in care Maria le spune noapte buna tuturor prietenilor ei: animalele si papusile. Cu siguranta ca multor copii le va placea Patricia si joaca ei de-a doctorul, cand ii va examina pe toti prietenii  ei si ii va ajuta sa se faca bine.

O intrebare importanta este povestioara care ii va pune pe copii sa se gandeasca la viitorul lor, la ce le place sa faca si ii va ajuta sa inteleaga “cat de important este sa te gandesti la deciziile pe care o sa le iei in viata”.

Mi-a placut tot la aceasta carte: povestioarele dar calitatea cartii: coperti cartonate, foi albe lucioase, design de poveste.

Editura Litera recomanda cartea pentru copii de la 3 ani, eu consider ca poate fi citita si copiilor de 2 ani.

Tip selectie: Pe incercate

De unde puteti cumpara cartea? De la elefant.ro sau Editura Litera.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU