Schimb de Cărți #6.4 la Grădina Botanică

În luna aprilie, celebrăm Cartea! Iar pentru că e primăvară și e plăcut să citești sau să discuți despre lectură în aer liber, mutăm temporar schimbul de cărți în cea mai mare Grădină a Clujului 🙂

Te așteptăm duminică, 29 aprilie, de la ora 17:00, la un nou Schimb de Cărți. Ne găsești la Grădina Botanică, printre cărți și flori. Vom fi în foișorul din Grădina Japoneză. În contextul celebrării în luna aprilie a Zilei Internaționale a Cărții și a Drepturilor de Autor, vei avea Intrare gratuită la Grădina Botanică dacă ai o carte la tine CJ. Așadar, ia-ți cartea (cărțile) și oferă-ți un răgaz cultural în natură.

Ideea unui schimb de cărți este foarte simplă: aduci o carte pe care ești dispus să o împrumuți altcuiva și iei la schimb (împrumut) o altă carte sau mai multe cărți din rândul celor disponibile la eveniment. Discutăm despre cărțile aduse, despre alte cărți, despre librării, lansări, autori preferați și evenimente.
Important: măsura în care aduceți cărți la eveniment nu vă condiționează participarea. Toată lumea e binevenită! 🙂

Cărțile date la schimb pot fi urmărite ulterior în baza de date a proiectului. Așadar, cărțile nu se dau „de tot”, decât dacă doriți asta. Se împrumută și sunt apoi returnate. În acest scop, toți participanții sunt rugați să se treacă în tabelul de schimb la fața locului. Cei care doresc să doneze cărțile aduse, sunt rugați să specifice acest lucru în cadrul evenimentului.

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN WEEKEND

Schimb de Cărți Cluj se desfășoară sub egida AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, fiind o inițiativă bookblog.ro. În Cluj, evenimentul se desfășoară în mod regulat, în ultima zi de duminică a fiecărei luni.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ.

Evenimentul din luna aprilie se desfășoară la Grădina Botanică, în urma invitației primite din cadrul campaniei Cărțile pe față.
Mulțumim pentru găzduire, mulțumim și partenerilor media: I Like Cluj & Cluj.com

Vă așteptăm cu drag și chef de vorbă! 🙂

https://web.facebook.com/events/188690128595910/

30709904_1544100422383476_1752391186988924928_n

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 29 Aprilie 2018

Program:
17:00 - 20:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL