Scoala de vara MiniMe 2013

Fundatia Nadia Comaneci deschide Scoala de vara MiniMe

 

scoala de vara fundatia nadia comaneciNe apropiem de vacanta de vara. Iar Fundatia Nadia Comaneci a pregatit numeroase surprize pentru cei mici. Astfel, incepand cu 24 iunie, la Centrul MiniMe al fundatiei se deschide Scoala de vara MiniMe. In cadrul Scolii de vara, copiii sunt asteptati sa participe la o serie de cursuri intensive care sa le dezvolte personalitatea si sa le faca vacanta cat mai frumoasa.

Scoala de vara MiniMe se adreseaza copiilor in varsta de 4 – 12 ani si se desfasoara in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 13.00. Participarea la Scoala de vara MiniMe sa face in limita locurilor disponibile: 10 locuri pe saptamana pentru fiecare categorie de varsta.

Mai multe informatii despre activitatile Scolii de vara MiniMe si despre program se regasesc AICI.

Activitatile Scolii de vara MiniMe sunt impartite pe trei categorii de varsta: 4 – 6 ani, 7 – 9 ani si 10 – 12 ani.

 

225 lei – 1 saptamana (luni – vineri, 3 activitati/zi, total 15 ore)

425 lei – 2 saptamani

625 lei – 3 saptamani

Contravaloarea activitatilor saptamanale de la Scoala de vara MiniMe se achita integral, in avans, fie prin virament bancar (cont RO38BTRL04501205H87589XX – Banca Transilvania, Sucursala Dorobanti), fie numerar la sediul Fundatiei (Calea Grivitei nr. 150, sector 1, Bucuresti).

Inscrierile se fac la 0741.199.600 sau [email protected]

 

OBSERVATII:

! Activitatile unei saptamani din Scoala de vara se desfasoara in conditiile formarii unei grupe de minimum 8 copii pe fiecare categorie de varsta.

!! Sedintele pierdute nu se recupereaza, iar contravaloarea sedintelor pierdute nu se returneaza.

!!! Nu se aplica reduceri pentru angajatii companiilor partenere.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU