Școala Piratilor la Acvamania in parcul Mogoșoaia

București

Vacanta ta este mai aproape ca niciodată. La Școala Piratilor, copiii intre 6 si 14 ani pornesc intr-o aventură de 5 zile în care invață cum sa faca fata provocarilor vietii.

La Școala Piratilor Acvamania va propune un program inedit, antrenant si pline de voie buna, care combina sporturile nautice, cu activitati de educatie non-formala pe uscat.

Nu vor lipsi distractia in parcul acvatic, jocurile si concursurile intre echipe, pe apa si pe uscat, iar copiii vor descoperi pasiunea pentru sporturile nautice. Promitem amintiri minunate, sport, rasete, munca in echipa, indemanare, spirit de leadership, distractie ca niciodata, diplome sute de povesti spuse acasa.

Dupa cursurile de dezvoltare personala care se vor desfasura sub forma de jocuri pe uscat, cei mici vor invata de la instructori brevetați cum sa manevreze un caiac, un stand-up-paddle și se vor distra în parcul gonflabil.

Școala Piratilor Acvamania

Prețul pentru un program de o saptamana este 300 lei/copil și include echipamentul nautic, trainerii și materialele pentru jocurile pe uscat.

Curios sa afli ce poti face intr-o zi la Scoala Piratilor? Vezi video aici.

Urmatoarele serii de pirati sunt asteptate la Școala Piratilor Acvamania intre: 

  • 8-12 august,
  • 15-19 august,
  • 22-26 august.

Școala Piratilor Acvamania

Pentru inscriere va rugam sa trimiteti un mail care sa contina varsta copilului si perioada de inscriere dorita la:

Școala Piratilor Acvamania

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU