Spectacol pentru copii la Lente & sotron: Povestiri din junglă

Duminică, 19 iunie, copiii vor călători în junglă alături de eroul nostru năzdrăvan, Bongo. Spectacol pentru copii la Lente&sotron: Povestiri din junglă

Bongo este vrăjit de frumusețea penelor multicolore ale unui papagal și se lasă purtat de acesta în inima junglei pentru a lua o pană pe care să o ofere cadou mamei lui. Numai că intenția sa bună îi pune în pericol viața.

Leul, regele junglei, Trompy, elefantul cel puternic, Geampy, maimuțica săltăreață și Tuc, papagalul guraliv, îi vin în ajutor.

Cei mici vor afla cum organizează animalele din junglă salvarea simpaticului băiețel și cum se termină povestea năstrușnicului Bongo.

Va asteptam la Povestiri din junglă, un spectacol deosebit pentru copii la Lente&sotron!

*   *   *

În fiecare duminică, mansarda din Lente & șotron e pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.

În timp ce părinții se relaxează cu o limonadă și o conversație placută, cei mici vor fi ocupați, sub tutela atentă a zânelor și cavalerilor, care le vor propune activități diferite în fiecare weekend, de la piese de teatru la ateliere de desen, de la povești la origami, de la pictură pe față la gătit.

Recreația e pauză, dar ea nu trebuie sa insemne neaparat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta.
Recreația e joacă și veselie, ceva bun de mâncare și o poveste.

Pentru rezervare și detalii, ne poți scrie la [email protected]. Taxa de participare este de 25 lei/copil și include un suc proaspăt de portocale.
Din motive organizatorice, programul se poate modifica. Programul actualizat este anunțat săptămânal pe pagina de facebook: http://facebook.com/lentesisotron.

Vă așteptăm cu drag!

**********************

Lente nu e un bistro obișnuit.

Ne întâmpinăm oaspeții în mod relaxat, pentru că atmosfera este la fel de importantă ca mâncarea. Nu credem în plasme, ospătari aroganți sau meniuri plictisitoare.

Vizitează Lente & șotron pentru atmosfera jucăușă, colecția impresionantă de jocuri și mâncarea delicioasă.

We welcome kids, bikes, pets and open minded people.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 19 Iunie 2016

Program:
11:30 - 12:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Lente & Sotron. Cafenea pentru parinti si copii

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Pache Protopopescu nr 20

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL