Sugestii de activitati februarie 2015

Sugestii de activitati februarie 2015 pentru copii si parinti in Bucuresti, recomandari de carti pentru copii si parinti.

Activitati pentru copii

30-31 ianuarie – 1 februarie 2015

 

Un paianjen foarte grabit, după povestea lui Eric Carle.

Spectacol pentru copii cu varsta intre 1 si 3 ani urmat de un atelier creativ la care cei mici vor picta unul din animalele din spectacol.

Spectacolul atelier are loc Vineri la ora 18.00 si Sambata de la ora 10.00.

Atelier cu gheata carbonica pentru copii de 3-7 ani – Elsa si laboratorul de gheata

Printesa Elsa adora sa mearga la scoala de stiinta. De acolo a invatat cele mai haioase experimente, pe care acum vrea sa le arate si copiilor.

Atelier interactiv pentru copii cu Artistul meu personal. Tema atelierului: Omul.

Ce este omul? Un erou sau poate un robot sau un zeu sau o printesa? Cum desenez un om? Cum putem modela un om din lut?

Aventuri in gradina de legume

Spectacol de teatru în versuri pentru copii cu varsta intre 3 si 6 ani urmat de un atelier creativ cu Voicu Hetel si Teatrul din Podul meu la Funny Land. Duminica de la ora 17.

Spectacol interactiv pentru copii cu varsta intre 3 si 9 ani – Petrica si lupul cu trupa de teatru Dino Piccolino, se va juca la Muzeul taranului roman in data de 31 ianuarie ora 11.

Cursuri de dans sportiv pentru copii intre 4-6 si 6-10 ani

La cursurile de dans sportiv de la scoala de dans Joie de Vivre insuflam celor mici pasiunea pentru dans, descoperim energicele ritmuri latino-americane si elegantele stiluri de dans standard.

 

Evenimente copii 31 ianuarie 2015

Evenimente copii 1 Februarie 2015

 

Sugestii de activitati februarie 2015. Evenimente pentru parinti

Cum ii ajutam pe copii sa-si gestioneze emotiile puternice. Atelier pentru parinti.

Atelier de Comunicare Non-Violenta pentru parinti – Cum ii ajutam pe copii sasi gestioneze emotiile puternice – furie, frustrare, tristete. Marti 10 Februarie, intre orele 18.30 si 21.00

Programul de Comunicare Non-Violenta lansat anul trecut de Grădinița Montessori Edu împreună cu Monica Reu şi Gokid.ro, vine in sprijinul parintilor care doresc sa cladeasca o relatie autentica cu copiii lor, bazata pe iubire neconditionata, intelegere reciproca, cooperare si empatie.

Conferinta Mindfulness – Beneficiile in relatii, profesie si dezvoltare personala

Editura Herald în colaborare cu Mindfulness Institute, Asociaţia Multiculturală pentru Psihologie şi Psihoterapie şi autoarea Daniela Andreescu vă invită la prima conferinţă din România dedicată domeniilor de aplicare a conceptului de MINDFULNESS, în data de 5 martie 2015.

Recomandari de carti pentru copii si parinti, cu reduceri substantiale in aceasta perioada:

Sa avem grija de lucruri!

Cum sa-i invatam pe copii sa aiba grija de lucruri?

O carte minunata si extrem de utila pentru cei mici, caci invata cum sa aiba grija de lucruri prin sfaturi simple, imagini frumos colorate si mesaje clare.

Acum in promotie la 2.88 lei, reducere de la 16 lei.

Noapte buna, Minienciclopedii Larousse

Cum ne pregatim de culcare? O carte foarte buna de citit la culcare, caci copilul intelege ritmul zilelor, dupa zi vine noaptea, si prezinta chiar si pregatirile de culcare, ce fac copiii inainte de somn: casca daca le este somn, se spala pe dinti, se imbraca in pijama, se baga in patut si mamica le citeste o carte, si apoi pupicul de noapte buna. Acest ritual este firesc si copiii accepta ca au nevoie de somn…:)

Afla de ce se face noapte, ce sunt visele, cum dormim, ce fac animalele si plantele noaptea, cine munceste noaptea, ce se intampla cand se face ziua si multe alte lucruri de care copiii sunt extrem de interesati.

Reducere de la 18 lei la 10,8 lei.

Mami, tati, ma auziti ? – Jacques Salome

“Pentru noi, parintii sau adultii care traim alaturi de un copil sau il insotim pe drumul vietii, provocarea consta in a-i permite sa realizeze actul cel mai dureros pentru fiecare, acela de a creste si de a se diferentia de noi. Il autorizam astfel sa ne paraseasca, sa se desparta de noi, sa se indeparteze, pentru a intampina riscurile si minunile vietii.”

Reducere de la 24 lei la 19 lei.

 

Cand apare copilul. O psihanalista da sfaturi parintilor – de Francoise Dolto

O carte minunata pentru parintii cu copii de la 0 ani la prescolari sau chiar scolari, care abordeaza multiple aspecte ale relatiei parinte-copil. Sfaturi practice pentru situatii concrete; Francoise Dolto ne impartaseste din experienta ei de psihanalist, astfel incat ajungem sa intelegem de ce apar anumite comportamente la copiii nostri (de ce face noaptea pipi in pat, de ce exista rivalitate intre frati, etc). O carte de nelipsit din biblioteca parintilor preocupati de cresterea si educarea sanatoasa a copiilor lor.

Reducere de la 49 lei la 35,28 lei.

Playful Parenting: Cum ne ajuta jocul in relatia cu copiii?

De ce si cum sa te joci cu copilul tau, de Lawrence J. Cohen este un ghid minunat pentru parintii care doresc sa foloseasca jocul ca si instrument de conectare cu copilul, dar si ca mijloc de terapie.

Reducere de la 39 lei la 22 lei.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU