Sunny City îți Oferă Primul Permis de Circulație pe Drumurile Publice!

16:00 - 20:00
01-02 Iunie 2018
București

Pe 1 și 2 Iunie Sunny City așteaptă copiii de 4-12 ani să învețe într-un mod jucăuș cum să se deplaseze corect și în siguranță pe drumurile publice. Fie că vor îmbrăca uniformele de polițiști sau vor deveni pietoni și bicicliști, copiii vor învăța de la Sunny, cel mai simpatic dragon, cum să recunoască semnificația semnelor de circulație.

Cu toții ne dorim ca cei mici să învețe să se descurce în trafic, fie că îi luam alături de noi la plimbare cu bicicleta prin oraș, fie că îi trimitem la școala din apropiere până unde au de traversat câteva străduțe. Vrem să știm că înțeleg și respectă regulile de circulație și nu se pun în pericol. Pentru că știm că în trafic nu este de joacă, dar cei mici învață prin joacă, ne întoarcem la Sunny City pentru încă o lecție utilă!

Sub îndrumarea personalului profesionist din Orașul lui Sunny, cei mici vor avea parte de o porție bună de distracție bine asezonată cu spirit civic și educație rutieră.

În Orașul lui Sunny știm că micii aventurieri au o înclinaţie naturală pentru jocuri de rol. Ei iubesc să se pună în pielea unui personaj sau să imite o situaţie reală de viaţă, într-un scenariu prestabilit.

După ce în luna martie copiii au văzut ce înseamnă să fii medic, în luna mai Sunny le oferă celor mici o nouă serie de experiențe interactive inedite, pregătite cu minuțiozitate. Ca de obicei, timp de 30 de minute copiii experimentează în cadrul fiecărui atelier o nouă meserie!

Sunny City medic eveniment

De data aceasta, la intrarea în Sunny City cei mici formează grupe de maxim 15 copii, își primesc uniformele de polițiști și au parte de o scurtă prezentare a echipamentelor din dotare: insignă, cătușe, baston! După un mic curs teoretic se trece la proba practică. Nu lipsesc mașinuțe electrice, trasee rutiere cu obstacole și semne de circulație. Totul culminează cu testarea finală, la care cei mici vor colora și decupa planșe tipizate pentru a aprofunda cunoștințele acumulate despre semnele de circulație învățate.

Evenimentul are loc în Sun Plaza la etajul 1, în perioada 1-2 iunie, în intervalul 16:00 – 20:00.

Participarea este complet gratuită iar înscrierile se fac la eveniment. Nu trebuie decât să vii!

Hai să ne distrăm şi să învăţam împreună la Sunny City!

Vezi detaliile evenimentului.

Sunny City logo

Detalii Eveniment

Perioada:
01-02 Iunie 2018

Ora incepere:
16:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Sun Plaza

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Vacaresti 391

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL