Tabara Micului Mester Olar pentru copii de peste 7 ani – 2016

București

Ultimele locuri disponibile la Tabara Micului Mester Olar, o Tabara de Creatie, Aventura si Explorare in Parcul National Bucegi, adresata copiilor cu varsta de peste 7 ani! Perioada: 26 iunie - 1 Iulie.

Pretul include: transport dus-intors, cazare 5 nopti, trei mese/zi si gustari, ateliere de creatie, activitati recreative, in natura, instructor, diplome, premii.

ACTIVITĂȚI la Tabara Micului Mester Olar

  • Ateliere de creație: modelaj în lut, olărit, pictură pe ceramică, pictură pe sticlă.
  • Activități în natură: Trekking (drumeție lejeră), orientare în natură, drumeții: Babele, Peștera Ialomicioarei, platoul Padina – lacul Bolboci, valea și canionul Horoabei, lacul Scropoasa.
  • Alte activități recreative: înviorarea de dimineață – yoga pentru copii, tenis de masă, şah, rummy, jocuri in echipă, karaoke, discotecă, jocuri distractive, foc de tabără, picnic în natură.

Cazare și masă Tabara Micului Mester Olar 

Pensiune 3 stele situată în imediata apropiere a Hotelului Peștera în Parcul Național Bucegi, la 1600m într-un cadru natural de excepție! Este localizată la o distanţă de 146  km de Bucureşti. Camerele sunt duble, cu grup sanitar propriu. Masa se servește în restaurantul din incinta pensiunii, cu bucătărie proprie și meniuri special concepute pentru copii.

Perioada taberei: 26 iunie – 1 Iulie

Pret special pana la 1 Iunie: 990 lei/copil

*Max. 20 de locuri disponibile

Detalii si rezervari


Vezi si:

Unde mergem cu copiii in weekend

5 filme de animatie CGI cu insecte

Parcul Carol. Parc kid-friendly in Bucuresti, Sectorul 4


 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU