Târguri de Crăciun 2021 – 2022. Lista Completă de Târguri de Sărbători la București

București

Tocmai s-au împlinit doi ani lungi de la începutul pandemiei și oricât ne-am dori ca viața socială să revină la normal, nu ne rămâne decât să încercăm să ne adaptăm la noile reguli. Este ceea ce fac și organizatorii de evenimente pentru a ne aduce totuși împreună pentru activități, concerte sau târguri de sărbători.

Am pregătit mai jos un tur complet al târgurilor de Crăciun din București, locații unde poți ieși în familie în perioada de sărbători decembrie 2021 – ianuarie 2022. Actualizăm permanent lista și de aceea te rugăm să lași mai jos un comentariu dacă vrei să ne recomanzi un târg de sărbători din București. Îți mulțumim!

 ♣

Urban Christmas Market 2021
Târg de Crăciun de la ARCUB Gabroveni

6-23 DECEMBRIE | ARCUB

Târgul de Crăciun de la ARCUB Gabroveni a fost gândit ca o platformă de promovare a activității sectorului creativ din Bucureşti și în special a creatorilor, producătorilor sau vânzătorilor de obiecte de design, obiecte decorative (mic mobilier, corpuri de iluminat, obiecte din ceramică/sticlă, ilustrații, sculpturi, tablouri), bijuterii, decorațiuni, viniluri, cărți, albume, produse de papetărie, produse alimentare artizanale, cosmetice naturale, articole vestimentare, accesorii sau articole pentru copii.

VEZI DETALII

 RECOMANDARE 

Sărbători Normale, Sărbători ca Odinioară
Rezervă o Întâlnire cu Moș Crăciun

mos craciun cu barba alba 3 gokidDin vremuri străbune, Moș Crăciun aduce un plus de farmec Crăciunului, mai ales pentru cei mici. Pentru că iubim copiii și ne place să-i vedem fericiți, de câțiva ani buni îl punem pe Moș Crăciun la treabă în fiecare an, îi dilatăm timpul și îi facem loc în agendă pentru vizite in casele copiilor cuminti.

Ți-ai rezervat o întâlnire cu Moș Crăciun? Dacă nu, e momentul să o faci, căci timpul nu stă în loc, iar o așa întâlnire nu trebuie ratată! Moș Crăciun și ajutoarele lui te așteaptă cu serbări și petreceri online, video call-uri pe 24 Decembrie și multe mesaje video personalizate.

REZERVĂ ACUM!

Bucharest Christmas Market 2021
Târg de Crăciun în Centrul Bucureștiului

26 NOV – 26 DEC | PIAȚA UNIVERSITĂȚII

La Târgul de Crăciun Bucharest Christmas Market vizitatorii vor găsi zilnic inspirație pentru cumpărături de sezon și cadouri: produse artizanale, globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente. Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: cozonacii, prăjiturile, plăcintele, acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde.

VEZI DETALII

West Side Christmas Market 2021
Târg de Crăciun în în Parcul Drumul Taberei, Sector 6

26 NOV – 26 DEC | PARCUL DRUMUL TABEREI

La Târgul de Crăciun ”West Side Christmas Market” din Parcul Drumul Taberei există amenajat un patinoar de 1.000 mp ce func’ioneaz[ din 27 noiembrie. O oră costă 10 lei, în timp ce închiriatul patinelor 15 lei. Târgul din Parcul Drumul Taberei va rămâne deschis până pe 26 decembrie.

VEZI DETALII

ARTAnDar 2021
Târg de Cadouri in Bucuresti

15-18 DECEMBRIE | LA MAISON DE CONFIANCE

Un dar face cât 1000 de cuvinte. Iar dacă acel dar este artă, poate ține loc de cea mai frumoasă declarație: de dragoste, de dor, de iertare, de prietenie, de orice sentiment frumos. Noi ne propunem să vă punem față în față cu arta. Și să o lăsați să vă vorbească. Vă veți dori cu siguranță să o împărtășiți cu cineva. La ARTAnDar veți putea achiziționa artă sub formă de bijuterii, haine, tablouri, cosmetice naturiste, decorațiuni și alte accesorii, produse de artizani, artiști și branduri din București și Brașov.

VEZI DETALII

Lavanda Christmas Fair
Târg de Cadouri in Bucuresti

16-19 DECEMBRIE | ROABA DE CULTURĂ

🎄Lavanda Christmas Fair, eveniment marca Lavanda Fest 🌸 te așteaptă la un pahar de vin fiert sau ciocolată caldă, muulte zâmbete împletite cu povești lângă căsuța lui Moș Crăciun 🎅🏻 și sute de cadouri unice, făurite cu suflet, ideale pentru cei dragi!

VEZI DETALII

Christmas Maker Fair 2021
Târg alternativ cu produse și activități inspirate și inspiraționale pentru copii și adulți

17-19 DECEMBRIE | NOD MAKERSPACE

Si în acest an, Nod Makerspace și Mater găzduiesc Christmas Maker Fair, un târg alternativ cu produse și activități inspirate și inspiraționale pentru copii și adulți. Prin Christmas Maker Fair dorim să punem la dispoziția publicului larg diverse opțiuni în a-și alege cadourile de sărbători, fabricate în România, în atelierele creativilor din București. Te așteptăm la cel mai cosy & prietenos târg de Crăciun, unde poți să te întâlnești cu makerii și să găsești cadoul acela perfect, pe care îl cauți de ceva vreme. Vei găsi produse alese, obiecte de serie mică sau unicat, de la accesorii, bijuterii, ceramică, obiecte decorative, corpuri de iluminat, ilustrație, obiecte educaționale pentru copii, până la delicatese culinare.

VEZI DETALII

NOËL 2021
Târgul cadourilor de designer #12

18-19 DECEMBRIE | HANUL GABROVENI

✨ Cauți să dăruiești cadouri cu acel 𝙟𝙚 𝙣𝙚 𝙨𝙖𝙞𝙨 𝙦𝙪𝙤𝙞 care să pună un zâmbet larg pe fața celor dragi? Personajul nostru empatic, SUPER-NOËL revine în forță cu al său #𝐧𝐚𝐬𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐜𝐚𝐝𝐨𝐮𝐫𝐢 și te invită la Hanul Gabroveni, pe 18 și 19 decembrie. Dacă ești #𝐝𝐚̆𝐫𝐮𝐢𝐭𝐨𝐫, lasă-te inspirat de piese unicat, create cu migală, cadouri alese și detalii atent lucrate – fiecare purtând semnătura unui artist român.

VEZI DETALII

Classical Christmas Market
Târg de Crăciun la Opera Națională

3 – 31 DECEMBRIE | ESPLANADA OPEREI NAȚIONALE

🎄 Opera Națională București și Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, alături de Programul Național Cantus Mundi Romania organizează primul Târg de Crăciun din România care va pune în valoare, în exclusivitate, muzica clasică a sărbătorilor de iarnă – „Classical Christmas Market”.

VEZI DETALII

Fabrica de Jucării
Târg de Crăciun în Sectorul 3

27 NOI – 26 DEC | EXPLORATORIUM

Primăria Municipiului București organizează Târgul “Fabrica de jucării”. Platoul din fața Centrului Educațional EXPLORATORIUM se transformă în locul de joacă preferat al copiilor pentru aceasta iarnă. Partenerii de joacă vor fi urșii, 🐧pinguiniii, renii, elfii lui Moș Crăciun și toate jocurile care ne reamintesc de atmosfera sărbătorilor de iarnă.

VEZI DETALII

Insula lui Moș Crăciun
Târg de Crăciun pe Insula Fundeni

1 – 25 DECEMBRIE | INSULA FUNDENI

Moș Crăciun există și te așteaptă cu o mulțime de cadouri pe insula Fundeni, în perioada 1 – 25 decembrie, la… Insula lui Moș Crăciun! Aici vizitezi parcul de dinozauri animatronici T-Rex Parc, te distrezi cu toată familia la PacPac Arena, servești bunătățiuri tradiționale românești într-o atmosferă specifică sărbătorilor de iarnă, lângă cel mai mare brad de Crăciun din București.

VEZI DETALII


EVENIMENTE TRECUTE

Vis de Iarnă
Târg de Crăciun cu Produse Handmade

11-12 DECEMBRIE | MAISON 13

Ati auzit vestea? Santa Claus is coming to town! Da! Mos Craciun soseste in oras si va poposi la Maison 13! Vă invitam sa ne bucuram impreuna de magia sărbătorilor intre 11-12 decembrie orele 11.00 – 19.00, în cadrul targului de produse handmade Vis de Iarna. Intr-un ambient placut, in care veti gasi cu siguranta cadouri potrivite pentru cei dragi.

VEZI DETALII

Creative Christmas gift hunting
Târg de Cartier

11-12 DECEMBRIE | ROOM 21

Cartierul Creativ capătă spirit de sărbătoare! Din dragoste pentru Crăciun, străzi în pantă, case cu povești, dar și pentru că ne dorim să încurajăm antreprenoriatul creativ, designerii și artiștii locali, anul acesta organizăm un târg de Cartier, la mai multe adrese, respectiv desenăm un traseu scurt între Str. Știrbei Vodă 104-106 (cafeneaua The Institute, acum The Owl Cocktail House) și Str. Cristescu nr 12. Distanța dintre cele două locații este mai scurtă decât un colind!

VEZI DETALII

Târgul de Crăciun 2021
Cadouri şi delicatese culturale la Fundația Calea Victoriei

11 DECEMBRIE | FUNDAȚIA CALEA VICTORIEI

Cartierul Creativ capătă spirit de sărbătoare! Din dragoste pentru Crăciun, străzi în pantă, case cu povești, dar și pentru că ne dorim să încurajăm antreprenoriatul creativ, designerii și artiștii locali, anul acesta organizăm un târg de Cartier, la mai multe adrese, respectiv desenăm un traseu scurt între Str. Știrbei Vodă 104-106 (cafeneaua The Institute, acum The Owl Cocktail House) și Str. Cristescu nr 12. Distanța dintre cele două locații este mai scurtă decât un colind!

VEZI DETALII

Dichisar de Iarnă
Târg de Cadouri in Bucuresti

11-12 DECEMBRIE | IMPACT HUB @ FLOREASCA

E aproape, e foarte aproape perioada în care vei dărui din nou cadouri persoanei iubite, prietenilor, părinților, bunicilor sau oricui drag ție. Și imediat te vei întreba: ce cadouri voi alege de data aceasta? Începi chiar cu tine. Hai afară din cuib, într-un cadru festiv și în casă nouă, să petreci un weekend de căutări copleșitor de frumoase!

VEZI DETALII

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU