Comunica eficient cu ANTONIA NOEL

Antonia NOËL este  Consultant în Comunicare Relationala, trainer Dezvoltare Personala si practician ESPERE®

Metoda  ESPERE© cu care lucreaza în sedintele  individuale   este   o  pedagogie  a comunicarii   cu  efect  terapeutic.   Ea  permite ameliorarea  comunicarii în viata  de zi cu zi si depasirea  dificultatilor în  anumite perioade   ale vietii  (dolii, separari, divort, schimbari de job sau casa, boli,  etc).  Cu ajutorul  vizualizarii si simbolizarii,  persoana va putea  avea acces la alegerile  constiente si inconstiente  care i-au determinat un comportament, o traire, o credinta. Scopul  este acela ca la finalul  consilierii persoana sa-si  descopere  blocajele interioare si  sa acceada  la o acceptare  de sine si la o  stare de  bunastare emotionala.  Metoda   presupune diverse demersuri si lucrul cu sine, sub îndrumarea si ajutorul consilierului.

Antonia Noel ofera si consliliere in relatia parinti-copii: Parintele  va  reusi  sa  se pozitioneze  într-o  relatie echilibrata  cu copilul/adolescentul, în rolul de facilitator al comunicarii.  Copilul va  deveni autorul  propriei  sale vieti, cu încredere de sine, depasind conflictele cu sine/parintii.

Mai multe informatii gasesti pe site http://www.antonianoel.com/ si pe pagina de facebook: http://www.facebook.com/comunicaeficient

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU