Festivaluri în Cluj Napoca. Unde Ieşim în Cluj în 2016

Îți oferim o lista cu cele mai interesante festivaluri şi târguri din Cluj Napoca în anul 2016, evenimente pentru părinți care își doresc să iasă din când în când şi fără copii.

Te invitam sa revii periodic pe această pagină de festivaluri Cluj Napoca pentru a afla ultimele noutăţi, vom actualiza informaţiile săptămânal.

 

TÂRGURI ŞI FESTIVALURI CLUJ NAPOCA IN LUNA NOIEMBRIE 2016

 ____________

KINODISEEA LA CLUJ NAPOCA 

21 NOIEMBRIE – 29 NOIEMBRIE

kinodiseea-cluj-napocaDupă 11 zile de proiecții în București, KINOdiseea – cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrală și Sud-Est, continuă la Cluj Napoca. Timp de 9 zile, în perioada 21-29 noiembrie, cele mai bune filme pentru publicul tânăr din ultimii ani vor fi proiectate la Cinema Dacia. Intrarea este liberă.

Detalii KINOdiseea la Cluj Napoca 2016.


TÂRGUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ 

LA CLUJ ARENA

22 NOIEMBRIE – 23 DECEMBRIE

Festivaluri Cluj Napoca

În cadrul Târgul Sărbătorilor de Iarnă la Cluj Arena va fi amplasat un pavilion mare de cca. 60 persoane. Aici va funcționa o bucătărie tradițională și va fi un loc de încălzire atât pentru vizitatori cât și pentru comercianți.

Pe scenă vor fi organizate concerte, recitaluri și alte programe culturale pe tematica sărbătorilor de iarnă.

Program zilnic: 11,00 – 18,00. Inchis pe 25 Decembrie.

Detalii Târgul Sărbătorilor de Iarnă la Cluj Arena.


 

FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE TEATRU INTERFERENŢE

24 NOIEMBRIE – 4 DECEMBRIE

Festivalul Internațional de Teatru Interferențe Festivaluri ClujFestivalul Internațional de Teatru Interferențe organizat de Teatrul Maghiar de Stat Cluj, în perioada 24 noiembrie – 4 decembrie 2016, își deschide curând porțile! La conferința de presă organizată la Cluj, studenții Universităţii Babeș-Bolyai, Facultatea de Teatru și Televiziune, clasa actorie, au prezentat un moment artistic conceput de Enikő Györgyjakab pornind de la tema centrală a festivalului, Odiseea Străinului.

Detalii si program Festivalul Internațional de Teatru Interferențe.


TÂRGUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ LA CORA CLUJ

28 NOIEMBRIE – 14 DECEMBRIE

targul-sarbatorilor-de-iarna-cora-cluj Festivaluri Cluj NapocaIn pragul sarbatorilor, Hipermarketul Cora Cluj organizeaza primul targ de iarna, la nivel national si in Cluj, in perioada 28 noiembrie – 14 decembrie. Cora isi intampina vizitatorii cu o serie de surprize, in fiecare dintre cele 17 zile ale evenimentului, intre orele 10:00 – 20:00.

Cele 20 de casute din lemn isi vor deschide portile pentru vizitatori intampinandu-i cu vin fiert, cozonac, produse de patiserie, turta dulce, jucarii, decoratiuni de sarbatori, bijuterii lucrate manual si artizanat traditional romanesc.


TÂRGURI ŞI FESTIVALURI CLUJ NAPOCA IN LUNA DECEMBRIE 2016

STREET FOOD FESTIVAL

12-18 DECEMBRIE

Festivaluri Cluj Napoca street foodE acea perioadă a anului când Street Food Festival pregăteşte cel mai delicios și festiv eveniment al iernii – #StreetFoodFestival Christmas Goodies.

Vino să te bucuri de mâncare într-o atmosferă festivă, într-o zonă cu însemnătate istorică a Clujului – Strada Potaissa, alături de alți pasionați, savurând un vin fiert cu portocale şi nucşoară sau o bere artizanală, pe ritmuri melodioase de jazz şi blues, alegând cadouri deosebite pentru cei dragi şi având o exeperienţă completă într-un decor de poveste.

Detalii si program Street Food Festival.


 

EVENIMENTE TRECUTE

TEMPS D’IMAGES #9

7 – 13 noiembrie

Festivaluri Cluj NapocaInițiat în anul 2002 de către Canalul de televiziune ARTE din Franța, festivalul Temps d’Images s-a dezvoltat treptat la nivel european printr-un parteneriat cu 10 operatori culturali. Proiectul Temps d’Images realizat la Cluj susține dezvoltarea producțiilor artistice interdisciplinare. Se constituie ca o platformă de dezvoltare a întâlnirilor de acest gen. Datorită proiectului se pun bazele unui cadru vizibil și recunoscut de prezentare a creației interdisciplinare. Acesta pune în valoare deopotrivă creatorii de spectacole cât și artiștii vizuali.

Detalii si program TEMPS D’IMAGES #9.


Cluj TechFest

11 – 20 Noembrie 2016

Cluj TechFest, 11-20 November 2016 Festivaluri Cluj-NapocaCluj TechFest este un eveniment de tip umbrelă ce găzduiește o serie de activități dedicate tuturor celor pasionați de tehnologie și inovație. Cel mai complex eveniment de acest gen din regiune, TechFest atrage unii dintre cei mai talentați și sclipitori specialiști din domeniu.

Evenimentul este deschis tuturor entuziaștilor de tehnologie: profesioniști din domeniul IT sau tineri profesioniști și antreprenori din Transilvania și de peste hotare. Festivalul va acoperi unele dintre cele mai populare și atractive aspecte ale tehnologiei. Vei explora aplicații, soluții de tip “smart”, VR, roboți, drone, gadget-uri și multe altele.

Detalii si program Cluj TechFest.


Heart Festival 2016

12 – 13 noiembrie

Heart Festival 2016 Festivaluri Cluj NapocaFestivalul de teatru initiatic “HEART FESTIVAL” isi propune sa aduca in peisajul cultural al Clujului un alt fel de teatru, in care ezotericul se impleteste cu arta, limitele dintre om si scena sunt eliminate iar misticul isi face loc pe scena Casei de Cultura a Studentilor.

Trupele de teatru participante vin din Bucuresti, Brasov, Budapesta, Oradea, Sf Gheorghe si Cluj. Vin cu o experienta bogata in teatru si pregatiti sa ne uimeasca. Cei mai multi sunt absolventi ai Academiei de Teatru din Bucuresti si din alte orase. Sunt tineri care privesc arta ca fiind o cale de transformare si care si-au propus sa intoarca arta dramatica la izvoarele sale magice, initiatice.

Detalii si program Heart Festival 2016.


Vizualia
Festivalul Naţional Studenţesc de Pictură, Grafică şi Fotografie

14 – 15 noiembrie

Vizualia Festivaluri Cluj NapocaCasa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca și cu sprijinul MTS, a inițiat un eveniment complex dedicat artelor vizuale. S-a urmărit valorificarea potențialului artistic al actualelor generații de studenți din România prin oferirea unui cadru instituțional de expunere a creațiilor proprii ale studenților. Domeniile abordate au fost pictura, grafica și fotografie. S-au organizat conferințe și workshop-uri în arealul artelor vizuale menite să contribuie la creșterea cunoașterii asupra domeniului.

Evenimentul implică organizarea în spațiile CCS, în perioada 14 – 18 noiembrie 2016, a unei expoziții de lucrări de artă din aceleasi domenii. Lucrarile au fost realizate de studenții din România și selectate în urma unui apel național.

Toate detaliile festivalului Vizualia.


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU