Violetta. Jurnalul meu secret. Album de fan

 

Violetta. Jurnalul meu secret. Jurnal pentru fete.

 

jurnalul_meu_secretOrice domnisoara isi doreste un jurnal al ei, in care sa noteze lucrurile importante din viata ei. Si care ar fi acele lucruri importante? Cu siguranta ca sunt aceleasi ca si la noi, adultii: relatiile cu cei din jurul nostru. E putin diferit mediul si tipul relatiilor: daca la noi relatiile de familie primeaza, la adolescenti scoala este mediul in care isi petrec cel mai mult timp. Prin urmare, relatiile cu colegii, prietenele si baietii sunt cele care primesc cea mai mare atentie.

Relatiile noastre cu cei din jur ne impacteaza cel mai mult in viata, de aceea este important sa avem relatii de calitate, sa fim in armonie cu noi insine si cu cei din jur. Viata de adolescent sau pre-adolescent este tumultoasa, fascinanta si cu impact pentru evolutia lor ca adult.

Domnisoarele vor avea 1-2 prietene bune, cu care vor impartasi experientele, emotiile si tot ce traiesc ele. Dar intotdeauna vor exista secrete pe care vor dori sa le pastreze doar pentru ele, asa ca un jurnal va fi acel prieten care o poate asculta intotdeauna si care nu o va critica niciodata 🙂

 

Jurnalul meu secret poate fi un cadou delicat pentru o domnisoara, prin care ii arati ca intelegi etapele prin care trece, ii respecti preocuparile, chiar daca nu le agreezi, si intelegi nevoia de spatiu, libertate si intimitate din viata ei.

 

Seamana cu un oracol, asa cum faceam noi in scoala generala (cine a facut scoala in perioada comunista stie despre ce vorbesc), dar are coperti cartonate, cu un imprimeu de flori stralucitoare…..:) si este mult mai complex, frumos si atragator. E ca si cum ai compara un carnet-vocabular cu un dictionar premium, ilustrat cu imagini frumos colorate.

 

Cu siguranta va fi un cadou minunat pentru domnisoara ta, care va dori sa noteze in el gandurile ei, preferintele muzicale, va scrie despre prietenii ei si va alege sa pastreze in el acele poze care ii sunt dragi.

 

De unde puteti cumpara jurnalul? Click aici.

 

Tip selectie: Pe incercate

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU