Time for Dads #1 la Poiana Mărului

Există o frumusețe profundă în a petrece timp împreună cu copilul (copiii) tăi. În a avea experiențe împreună, în a construi amintirile de mai încolo.

Dacă la povestea asta mai bifezi și faptul că o experiență pe care tu o ai alături de copil îi dă partenerei tale șansa să petreacă un pic de timp cu ea, să se reconecteze un pic la versiunea ei de dinainte să fie mamă – cred că avem în față o decizie foarte simplă.

Împreună cu fiul meu Iancu (3 ani jumate), weekendul viitor – vom merge într-o mică aventură, fără program fix, într-un cadru natural minunat. Și te invit să vii alături de noi. Împreună cu copilul tău. Dacă ești tatăl fericit al mai multor copii, îți recomand să alegi doar unul pe care îl iei cu tine în această aventură. Pentru ca acesta să primească 100% din atenția ta. Nu trebuie să se supere fratele sau sora, mai facem ieșiri.

Vom merge cu mașina până în Poiana Mărului (180km de București) unde vom ajunge până în ora 12:00. De acolo ne vom grupa în mașinile 4×4 disponibile – și vom lăsa restul mașinilor în parcare. Vom urca pe un drum forestier inițiatic până la tărâmul magic Moksha Space.

Ajunși cu toții acolo, întindem niște pături și ne punem la masă sau dacă foamea nu ne doboară încă ne punem pe montat corturi. Dacă plouă sau nu avem chef de corturi, Moksha ne primește în șură doar cu un izopren și sac de dormit.

Ce mai facem acolo sus? Ne bucurăm de apusuri si răsărituri cinematografice, mergem la stâna din apropiere să vedem cum se face urda și alte cele, culegem și mâncăm căpșuni, fragi, cireșe, afine și cu puțin noroc zmeură, gătim împreună la foc niște bucate delicioase, facem un foc ceremonial, suntem hyper prezenți pentru copiii noștri și vedem ce ne aduce asta în relația noastră cu ei.

Ne conectăm cu natura și Pământul care face viața noastră posibilă. Între soare (tata) și pâmânt (mama), copiii se arată așa cum sunt ei în esență. Haideți să ne bucurăm împreună de acești ochi sclipitori care dețin secretul prezenței absolute. Și de alte surprize :-).

Recomandări care cred că ne vor aduce mai aproape de ceea ce n-am propus – conectarea de la inimă la inimă: stăm cât mai puțin cu ochii în telefoane, nu aducem dulciuri pentru cei mici, rezistăm fără alcool.

Cu cine? Mihai este co-fondator al proiectelor UrbanKid.ro si Romania Healing, tatăl Ioanei (9 ani) și al lui Iancu (3 ani jumate). Prin UrbanKID a creat o resursă de parenting pozitiv pentru părinții care respectă unicitatea copiiilor lor. După ce a trecut prin experiența plantelor sacre din Peru a început să exploreze universul interior prin diferite modalități, descoperind drumul fără început și fără sfârșit către esență. Descoperă și încearcă să arate și altora cât de frumoasă e viața, prin Romania Healing – inițativă prin care organizează și promovează evenimente ce ne ajută să dobândim și să menținem stări de conștiință extinse.

Administrative

Fără limită de vârstă – sunt bineveniți tații de orice vârstă :).

Locuri limitate. Te rog să te înscri pentru a putea estima corect cele necesare. Vei primi după înregistrare confirmarea și detaliile complete despre locul de întâlnire.

Contribuția este la libera alegere pentru susținerea inițiativelor similare și pentru spațiu.

Detalii Eveniment

Perioada:
16-17 Iunie 2018

Ora incepere:
11:30

Ora terminare:
18:30

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL