Trapped. Singurul Escape Room cu Camere Special Concepute pentru Copii

  Jocurile de escape room de la Trapped sunt jocuri reale de evadare, ideale pentru copii, care îmbină distracția cu logica și munca în echipă.

  Trapped este singurul escape room cu camere special concepute pentru copii, ideale pentru activități de familie și petreceri aniversare. Te așteptăm cu 6 camere de escape room cu decoruri spectaculoase și pline de mister și grade de dificultate diferite, în funcție de vârsta participanților.

  Ce este un escape room? Este un joc real de evadare, care se desfășoară în camere cu tematici și decoruri realiste. Fiecare cameră are o poveste și scenariu unic, indicii misterioase la fiecare pas, jocuri de inteligență sau îndemânare și puzzle-uri care vă vor ține în suspans timp de 60 de minute.

  CAMERELE TRAPPED ESCAPE ROOM

  🔍Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să te aventurezi pe o corabie de pirați, The Black Pearl este camera perfectă! Trăiește din plin experiența intensă a lumii Piraților din Caraibe și demonstrează-ți curajul într-o oră plină de acțiune și aventură.

  Trapped black pearl Trapped black pearl 2

  🔍Dacă ești pasionat de poveștile cu detectivi, află că Sherlock Holmes are nevoie de ajutorul tău! A venit momentul să îți pui pălăria de detectiv și să îți testezi aptitudinile  Looking for Sherlock Holmes

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  Trapped sherlock

  🔍Dacă ești fan jocuri video, bine ai venit in Jumanji! Vei avea parte de aventuri misterioase și vei fi pus la multe încercări de către jungla sălbatică!  Jumanji- The Secret Level te așteaptă!

  Trapped jumanji 3

  Trapped jumanji Trapped jumanji 2

  🔍Superkids este camera ideală pentru ați testa capacitatea de super erou. Decorul inspirat din benzile desenate, suprizele și misiunile antrenante te vor pune la încercare în 60 de minute pline de suspans în încercarea de a salva Planeta!

  Trapped superkids

  Trapped superkids 2

  🔍The Safe este o cameră pentru cei care s-au întrebat măcar o data cum ar fi să intre în Seiful securizat al unei bănci, planuind jaful anului în doar 60 de minute.

  Trapped the safe

  🔍What if? (https://www.trapped.ro/what-if/) este o cameră unică în Europa, un concept unic, complet diferit și o experiență ce trebuie încercată de către iubitorii de escape room!

  Trapped whatif 2 Trapped whatif

  DEOSEBIT

  Vârste: 7+ sau ca activități de familie

  Preţuri: de la 40 lei/persoană

  Adresa: Vasile Lascăr nr. 88, sector 2

  E-mail: [email protected]

  Program: Marți – Duminică: 10:00 – 21:00

  Website: https://www.trapped.ro/

  Telefon: 0748727733

  Facebook page: https://www.facebook.com/trapped.escapegame

  Trapped locatie Trapped locatie 2 Trapped locatie 3

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Vasile Lascăr, 88

  DISTRIBUIE
  GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU