Zoomzy Play Club – Cel mai bun mod de a sărbători o zi de naștere este să faci Petrecereee!

  Vrei să faci un cadou special copilului tău? Suntem bucuroși să ajutăm și să oferim pachetele noastre de petreceri aniversare pentru organizarea celei mai distractive petreceri!

  Statisticile spun că odată ce ai copii nu mai îmbătrânești, ci începi sa întinerești. Pe măsură ce copilul creste, începi să organizezi petreceri și sufletul iți întinerește! Dă-le și prietenilor tăi puțin din bucuria evenimentului pe care li organizezi!

  Cum poți face asta?

  Simplu! Îi organizezi copilului tău următoarea petrecere la Zoomzy Play Club și iți inviți cei mai buni prieteni!

  Relaxarea părinților este un subiect căruia i-am acordat maximă importanță. Pentru asta am delimitat spatiile foarte bine în zona de bar și cafenea pentru adulți . Avem chiar și spațiu destinat fumătorilor.

  Vizitează zoomzy.ro!

  POVESTEA ZOOMZY

  Ideea de a crea și administra un loc de joacă și petreceri “ a prins suflet”, culoare și formă într-un mod natural, în jurul copiilor noștri. Și pentru că ai noștri sunt deja mari petrecăreți, după terminarea unei petreceri se întrebau cum va fi următoarea petrecere?!

  zoomzy play club piscina cu bile 2 zoomzy play club baloane 2

  Ce am făcut noi?

  Am căutat și am găsit un spațiu mareeee, cu o suprafața utilă de peste 150 mp pe care l-am amenajat foarte cochet și modern, apoi l-am denumit Zoomzy Play Club.

  Zoomzy Play Club este o locație modernă și elegantă pentru petrecerea copilului tău sau chiar a ta. La noi, organizarea petrecerilor se face cu multă veselie, bucurie și prietenie.

  zoomzy loc de joaca spatiu mese

  Organizează-i copilului tău o petrecere plină cu momente de neuitat!

  • Jocuri interactive și o mare colecție de jucării
  • Gustări și băuturi proaspete pentru copii și adulți
  • Servicii complete și petreceri tematice pentru aniversari și alte tipuri de petreceri
  • Locația se închiriază și fără implicarea noastră directa pentru cursuri, activități sportive, petreceri de botez, serbări, ateliere de creație.
  • Promptitudine și flexibilitate în rezervarea și organizarea petrecerilor

  Zoomzy Play Club 2 Zoomzy Play Club 3

  Ne angajăm să iți organizăm o petrecere de neuitat, plină de surprize și fotografii demne de pus pe perete!

  Te așteptăm cu mult drag, să ne vizitezi locația și să pregătim împreună cea mai cool petrecere pe care ai organizat-o până acum!

  Vizitează zoomzy.ro!

  Zoomzy Play Club te așteaptă în București, pe Strada Sergent David Ilie nr. 40.

  zoomzy loc de joaca

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Sergent David Ilie, zoomzy, 40

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU