Treasure Hunt Captivant în Muzeele din București!

Treasure Hunt captivant în muzeele din București!

Ești pregătit să experimentezi o vizită la muzeu într-un mod inedit și plin de mistere? Museum Quest te provoacă să accepți misiunea și să descoperi cultura printr-un treasure hunt distractiv! Rezervă Questul și începe aventura!

Despre Museum Quest
Museum Quest este un proiect marca Trapped, unic în România, care își propune să apropie publicul de cultura și valorile naționale, desfășurându-se  în 3 muzee de referință din București. Și ce metoda mai bună de explorare există dacă nu prin intermediul unui joc interactiv de echipă?
Museum Quest este un fel de „vânătoare a comorilor” (treasure hunt) care îmbină latura culturală a unei vizite la muzeu, cu interactivitatea și misterele unui escape room, dar și adrenalina unui treasure hunt. Fiecare joc Museum Quest are o poveste unică, inspirată din tematica muzeului vizitat!
Muzee Partenere
Muzeul Satului (11 IULIE – 30 SEPTEMBRIE)
Călătoriți în fermecătorul sat românesc și lasăți-vă captivați! Misiunea voastră? Explorarea detaliilor bogatei arhitecturi și tradițiilor găsite pe cărările satului românesc!
Campanie Muzeul Satului trapped
Muzeul Militar (1 – 30 SEPTEMBRIE)
Vă așteaptă o cursă palpitantă pe urmele istoriei! Misiunea voastră? Descoperind secretele dacilor, veți putea să vă creați propria cetate de fortificație!
Muzeul de Istorie  (1 – 31 OCTOMBRIE)
Poveștile pieselor din Tezaurul României sunt pline de magie! Misiunea voastră? Crearea unui colier ce ilustrează măiestria și esența culturii și civilizației românești!
Rezervă Questul!
Descoperă mai multe despre Museum Quest aici   https://www.trapped.ro/museum-quest/  și rezervă primul Quest la Muzeul Satului aici  https://www.trapped.ro/product/rezervari-quest-muzeul-satului/
Contact Museum Quest 
pret unic trapped gokid
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL