Treasure & hunt @ Parcul Izvor

Nu te-ai hotarat inca ce faci vineri seara? Noi iti venim in ajutor. Aduna cativa prieteni si haide sa iti pui mintea la contributie in acest treasure hunt plin de surprize si cu premii misto.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti alcatuiesti o echipa formata din 2-5 persoane, sa ii gasesti un nume fun si sa te pregatesti de provocarile pe care ti le-am pregatit. Si crede-ne pe cuvant, nu sunt deloc putine! Tu vii cu prietenii, noi aducem distractia!

Si pentru ca orice “competitie” are nevoie si de premii care sa va motiveze, noi ne-am facut temele si am gasit cei mai buni sponsori gata sa ne ajute! Sunt cool si va vor asigura o iesire gratuita in aceasi formula completa (echipa inscrisa la acest eveniment) intr-un alt loc interesant!

Prieteni, distractie, premii super, tot ce iti poti dori de la o seara de vineri in Bucuresti!

De ce facem acest eveniment?

1. Pentru copiii internati la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” la sectia de Neurologie Pediatrica. Programul de voluntariat LeadME are ca scop desfasurarea de activitati socio-educative cu cei mici, in speranta ca ii ajuta sa treaca mai usor peste stresul cauzat de perioada lunga de internare. Fondurile stranse din acest eveniment vor ajuta la achizitionarea de materiale (carti de citit, colorat, plastilina, creioana, jocuri, puzzle-uri, etc) pentru micutii pacienti.
2. Pentru voi!

Acestea fiind spuse, ne vedem:

vineri, 24 august,
ora 18:00,
Parcul Izvor, [locatia exacta o veti primi ulterior]
sa pornim intr-o aventura pe care nu o veti uita niciodata, pe care sa le-o povestiti copiilor, nepotilor si tuturor prietenilor care au zis ca nu vor sa vina cu voi la acest treasure hunt!

Donatia minima este de 25 lei/persoana -reminder: banii vor fi utilizati 120% pentru materialele folosite de cei mici- , iar echipa poate fi compusa din 2-5 persoane.

Pentru a va putea inscrie, va rugam sa completati acest formular: https://goo.gl/MuV4YT

Si ne vedem vineri!
Roger

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 24 August 2018

Program:
18:00 - 21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL