Ultima sansa de a te inscrie la conferinta Mama si copilul

Conferinta despre dezvoltare si educarea copiilor Mama si Copilul.

Happy mother and her children lying on a bedAstazi este ultima zi in care te poti inscrie la “Mama si copilul”, conferinta organizata, maine, 17 iulie, de Woman2Woman.ro. Te asteapta informatii relevante despre dezvoltarea si educarea copiilor sau legate de relatia parinte-copil, dar si momente speciale, cadouri si tombole cu premii surpriza.

Cine sunt speakerii conferintei “Mama si copilul”

Gabriel Dinu (Psiholog) – Gandestesanatos.ro

Gabriel Dinu este psihoterapeut cu experienta de peste 10 in psihoterapie cognitiv-comportamentala individuala, de cuplu si familie.

Tema prezentarii din cadrul conferintei: Pedeapsa si rasplata in educatia copilului

Oana Ionita (Balerina, vedeta TV, mamica) – Sportul in familie – Dance Planet

Balerina, coregraf, profesoara de coregrafie, vedeta TV si mamica, Oana Ionita, cunoscuta ca “bebelusa Oana”, isi va folosi experienta de lucru cu copiii, pentru a ne vorbi despre importanta sportului si a miscarii in dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Valentina Vesler (AQUA Carpatica) – Apa si rolul ei in viata noastra

Valentina Vesler, Marketing si PR Manager AQUA Carpatica, si-a inceput cariera in urma cu 15 ani in Valvis Holding, participand la dezvoltarea unor branduri bine cunoscute, precum Dorna si LaDorna. In cadrul conferintei “Mama si copilul” va discuta despre apa si rolul ei in viata noastra.

Iulia Belc (Medic Primar Recuperare Medicala – Premier Spa) – Rolul sportului in pre-si post natal

Iulia Belc  este medic primar si Vice – Presedinte al Societatii Romane de Reabilitare Medicala, iar incepand cu acest an a preluat conducerea Premier SPA.

Dupa ce, de-a lungul anilor, a studiat efectele tratamentelor si impachetarilor cu namol din Techirghiol, Iulia Belc a ales Premier SPA, primul si intre timp si unicul SPA din Bucuresti care ofera astfel de tratamente specifice centrelor medicale aflate in localitatile de la Marea Neagra.

Ruxandra Ciltea (Medic stomatolog Dental Expert’s) – Sanatatea dentara in primii ani de viata – Dentalx.ro

Ruxandra Ciltea este medic stomatolog, speacialist in implantologie si estetica dentara.

Are doar 25 de ani si este un medic tanar si pasionat de meseria pe care o practica. A absolvit in anul 2012 Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF Carol Davila si, in prezent, este in curs de specializare in implantologie.

Valeria Herdea (Medic primar medicina de familie, instructor formator) – Nutritia copilului 0-3 ani – Herdea.ro – Portal medical

Medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, Medic Formator. Extrem de apropiata de micii sai pacienti, este de parere ca “nutritia, vaccinarea si urmarirea dezvoltarii neuro-psiho-motorii a copilului, reprezinta la ora actuala, adevarata“piatra de hotar” in cresterea copilului mic.”.”

Adela Hanafi (Presedintele Asociatiei CONIL) – Copiii cu cerinte educative speciale (CES) – Conil.ro

A infiintat asociatia CONIL tocmai din necesitatea de a oferi solutii pentru integrarea in masa a copiilor cu nevoi speciale si de a oferi consiliere parintilor care au nevoie de suport si de sprijin. Cunoasterea unor situatii similare si impartasirea experientelor personale constituie un pas important in gestionarea propriei situatii.

Evenimentul va fi moderat de jurnalista Dorina Florea.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU