Un Trol în Central Park (1994). Film de Animație Muzical în Engleză

VIDEO. Un Trol în Central Park (A Troll in Central Park) este un film de animație musical încântător, de a cărui inocență copiii de 4-8 ani se vor bucura fără îndoială.

Gnorga, o vrăjitoare rea din Regatul Trolilor îl izgonește pe Stanley, un trol iubitor de flori, tocmai în New York, unde se crede că nu poate crește nimic verde. Odată ajuns în New York, Stanley se împrietenește cu doi copilași, Gus și Rosie, care descoperă curând cum acesta poate face să apară flori printr-o simplă atingere. Cei trei se bucură de aventuri minunate până când Gnorga apare din nou cu intenții nu tocmai bune.

Durata: 76 min

Vezi și: Pettson și Findus. 2 Filme de Animație Minunate Dublate în Română pt Copii +4 ani

Un Trol in Central Park (1994). Film de Animatie Muzical Engleza rating
commonsensemedia.org
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU