Vara ta pe apă la Acvamania în parcul Mogoșoaia

Vacanța ta este mai aproape ca niciodată. Anul acesta Acvmania ți-a pregătit un program pentru toată familia. Fie că ești în căutarea unei școli de vară pentru cel mic sau îți dorești o oră de relaxare fară copii, cu siguranță vei găsi răspunsul cu unul dintre programele pregătite.

1. Școala Piraților

Copiii între 6 și 14 ani pornesc într-o aventură de 5 zile în care învață cum să facă față provocărilor vieții. După cursurile de dezvoltare personală realizate de Asociatia Manieres care se vor desfășura sub formă de jocuri pe uscat, cei mici vor învăța de la instructori brevetați cum să manevreze un caiac, un stand up paddle și se vor distra în parcul gonflabil. Prețul pentru un program de o săptămână este 300 lei/copil și include echipamentul nautic, trainerii și materialele pentru jocurile pe uscat. 

TOATE DETALIILE

Acvamania în parcul Mogoșoaia

2. Plimbare cu caiacul la apus

După o zi obositoare de lucru, încarcă-ți bateriile printr-o activitate inedită. Ia-ți gasca de prieteni sau iubitul/iubita și vino să descoperi lacul Mogosoaia la apus de soare. Și nu oricum, ci din caiac, hidrobicicletă sau stand-up-paddle. După o plimbare de circa o ora -o oră și jumătate (în funcție de condiția fizică a participanților) iți propunem să închei ziua cu un picnic la care fiecare contribuie cu felul de mâncare favorit, iar noi vă vom oferi vinul. Prețul este 35 lei/persoană și include echipamentul oferit de Acvamania – veste de salvare, la alegere caiac, canoe, hidrobicicletă sau stand-up-paddle și degustarea de vin.

TOATE DETALIILE

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Acvamania în parcul Mogoșoaia

3. Timp în cuplu și copii fericiți

Vă propunem o “terapie de cuplu” inedită. În timp ce voi străbațeti lacul Mogoșoaia în caiacul dublu și vă bucurați de cum se reflectă palatul în lac, cei mici participă la activități distractiv-educative de pe uscat realizate de trainerii de la Asociația Manieres. Prețul este 50 lei/familie x un copil sau 70 lei/familie  x 2 copii și include echipamentul nautic oferit de Acvamania, trainerul și materialele pentru jocurile pe uscat.

TOATE DETALIILE

Acvamania în parcul Mogoșoaia

Detalii si inscrieri:

Acvamania în parcul Mogoșoaia Acvamania în parcul Mogoșoaia Acvamania în parcul Mogoșoaia

Detalii Eveniment

Perioada:
20 Iunie - 31 Iulie 2016

Orasul:
București

Detalii Locație

Acvamania

Oraș:
Mogosoaia

Adresa:
Mogosoaia

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL