VăraTic, teatru gratuit pentru familii la Palatul Mogosoaia

Teatrul Ion Creangă și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești va invita la stagiunea Estivala VaraTic teatru gratuit pentru copii si parinti!

Vara aceasta Palatele Brâncovenești primesc oaspeți din povești! Spațioasa curte a Palatului de la Mogoșoaia se transformă, timp de două luni, într-o oază de teatru și voie bună pentru întreaga familie, cu ocazia stagiunii estivale VaraTic.

Organizată de Teatrul Ion Creangă și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, stagiunea estivală VăraTic Teatru gratuit pentru copii se desfășoară în perioada 9 iulie – 4 septembrie a.c. și include o serie de producții dedicate copiilor cu vârsta peste 4 ani, special alese pentru a transforma experiența vizionării unui spectacol de teatru într-o călătorie presărată cu povești neconvenționale.

Program AUGUST stagiune estivala VăraTic

  • 06 august, ora 18:00 – „Cartierul poveștilor” (4+)
  • 07 august, ora 11:00 – „Cartierul poveștilor” (4+)
  • 13 august, ora 18:00 – „De-a Micul Prinț” (4-6 ani)
  • 14 august, ora 11:00 – „De-a Micul Prinț” (4-6 ani)
  • 20 august, ora 18:00 – „Cartierul poveștilor” (4+)
  • 21 august, ora 11:00 – „Cartierul poveștilor” (4+)
  • 27 august, ora 18:00 – „Cartierul poveștilor” (4+)
  • 28 august, ora 11:00 – „De-a Micul Prinț” (4-6 ani)

Program SEPTEMBRIE stagiune estivala VăraTic

  • 03 septembrie, ora 18:00 – „De-a Micul Prinț” (4-6 ani)
  • 04 septembrie, ora 11:00 – „De-aș fi Scufița Roșie” (7+)

Accesul la spectacole este gratuit, în limita locurilor disponibile. Pentru rezervări trimiteți un e-mail la adresa [email protected], specificând data reprezentației și numărul de persoane care vor participa.

O formă specială de teatru interactiv, spectacolul „Cartierul poveștilor” invită copiii să li se alăture actorilor – vecinii primitori și generoși – într-un spațiu de joc alcătuit din 5 căsuțe fantastice, fiecare cu povestea ei. Alături de aceștia, spectatorii vor lua parte la întâmplări palpitante și vor învăța să fie cu adevărat curajoși.

Citeste si:

Ateliere gratuite pentru copii in vacanta in Bucuresti

Vacanta & Scoala de Vara 2016 cu Cei Trei Muschetari

 

Detalii Stagiune Estivala VaraTic Teatru gratuit pentru copii:

Programul lunii iulie este completat de spectacolele:

„Pinguinii melomani” (sâmbătă, 16 iulie, ora 18:00 și duminică, 31 iulie, ora 11:00), „De-a Micul Prinț” (duminică, 17 iulie, ora 11:00) și „Clowns” (sâmbătă, 30 iulie, ora 18:00).

Întâlnirile cu oaspeții din poveștile Teatrului Ion Creangă continuă și în luna august, programul detaliat al reprezentațiilor fiind disponibil pe www.teatrulioncreanga.ro, secțiunea Noutăți sau pe www.palatebrancovenesti.ro, secțiunea Evenimente.

Intrarea la spectacole este liberă.

Pentru spectacolul „Cartierul poveștilor”, accesul se face în limita locurilor disponibile și în baza rezervării prealabile la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021.317.11.69/int 15 (zilnic de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 18:00), specificând data reprezentației și numărul de persoane care vor participa.

Mai multe detalii despre stagiunea estivală „VăraTic” și spectacolele programate în cadrul acesteia sunt disponibile pe website-ul www.teatrulioncreanga.ro. Informații suplimentare se pot obține de la Biroul PR al Teatrului Ion Creangă – nr. tel. 021.317.11.69/int.15.

Tinerii spectatori vor avea ocazia să exploreze lumile imaginate de artiștii Teatrului Ion Creangă: de la teatru interactiv într-un spațiu de joc miniatural („Cartierul poveștilor”), la numere de teatru-circ („Clowns”), de la aventuri muzicale cu destinația Polul Sud („Pinguinii melomani”), la călătorii interplanetare pe acorduri de chitară („De-a Micul Prinț”).

Stagiunea a debutat cu două reprezentații ale spectacolului „Cartierul poveștilor”, care au avut loc sâmbătă, 9 iulie, ora 18:00 și duminică, 10 iulie, ora 11:00, în aer liber, în curtea Palatelor Brâncovenești.

Detalii Eveniment

Perioada:
09 Iulie - 04 Septembrie 2016

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL