Velonova Mirage. Muzeu 3D Captivant – Mirajul unei călătorii în Universul Tridimensional!

  Velonova Mirage este un muzeu inovator ce aduce un suflu nou în peisajul cultural al capitalei, oferind o experiență vizuală și interactivă de neegalat. Fiecare exponat este o operă de artă tridimensională, creată pentru a oferi iluzia de adâncime și realism. Privite din anumite unghiuri, aceste picturi 3D dau impresia că pășești într-o altă realitate, invitând vizitatorii să facă fotografii memorabile și să se bucure de magia iluziilor optice.

  Velonova Mirage nu este doar un muzeu, ci o destinație de divertisment și cultură care aduce împreună arta, tehnologia și interacțiunea socială. Prin combinația sa unică de exponate 3D, activități interactive și surprize, muzeul promite să devină un punct de atracție major atât pentru locuitorii Bucureștiului, cât și pentru turiștii din întreaga lume. Această deschidere marchează un moment important pentru scena culturală din România, subliniind importanța inovației și creativității în experiențele muzeale moderne.

  VELONOVA INTERACTIV zgarie nori fataUn aspect deosebit de apreciat al muzeului este locul de joacă destinat copiilor. Acesta oferă celor mici un spațiu sigur și distractiv unde pot explora și interacționa cu diverse instalații 3D, făcând din vizita la Velonova Mirage o experiență de neuitat pentru întreaga familie.

  VELONOVA INTERACTIV atelierÎn acest spațiu captivant, fiecare ilustrație spune o poveste, invitându-te să descoperi și să te bucuri de momente pline de magie.

  Studioul foto al muzeului este echipat pentru a transforma orice idee în realitate, captând momente speciale care vor rămâne amintiri prețioase. Cu fundaluri variate și lumina perfectă, fiecare detaliu contează, asigurându-ne că rezultatele sunt exact cum ți-ai imaginat. De la ședințe foto pentru business, familie, grupuri de prieteni sau cupluri, spa’iul este pregătit să îți depășească așteptările!

  VELONOVA INTERACTIV perete 3d umbrela VELONOVA INTERACTIV spatiu VELONOVA INTERACTIV studio fotoMuzeul Velonova Mirage nu este doar un loc de privit, ci de trăit experiențe. Interacțiunile cu ilustrațiile 3D te fac parte din artă, oferindu-ți perspective noi și fascinante asupra lumii. Fie că ești pasionat de fotografie sau cauți un loc de joacă educativ pentru copii, Velonova Mirage are ceva special pentru tine.

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  VELONOVA INTERACTIV foto VELONOVA INTERACTIV foto 2 VELONOVA INTERACTIV fata girafa VELONOVA INTERACTIV fata dinozaur VELONOVA INTERACTIV girafa barbatAtmosfera primitoare și relaxantă completează experiența. Fiecare vizită este concepută să fie plăcută și confortabilă, transformând explorarea artei într-o activitate relaxantă pentru toate vârstele.

  Te așteptăm să descoperi magia Velonova Mirage, unde imaginația nu are limite și fiecare vizită este o călătorie fascinantă în lumea artei.

  Unde găsești muzeul? Str. Constantin Mille, 18, Etaj 3, Sector 1, București

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Constantin Mille, 18

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU