Vrei sa iti trimiti copilul intr-o tabara de ski in aceasta iarna?

Sun Adventure organizeaza tabere de ski si snowboard pentru sezonul 2020-2021 in destinatii inedite din Romania sau in strainatate.

Taberele de ski pentru copii sunt alegerea ideala atunci cand vrei ca cel mic sa se familiarizeze cu diferite activitati ce au loc in mediul alpin. Este o oportunitate ideala pentru cei care doresc sa invete sa schieze sau sa faca snowboarding ori pentru cei care doresc sa isi exerseze abilitatile deja invatate.

Distractia si voia buna sunt garantate alaturi de instructori pregatiti si copii in grupe de aceeasi varsta. In plus, toate activitatile au loc intr-o atmosfera deosebita si in conditii de siguranta.

Cateva destinatii pentru taberele de ski: Predeal, Sinaia, Poiana Brasov, Austria (Solden, Flachau-Wagrain, Saalbach-Hinterglemm).

Cazarea: 6 nopti

Se formeaza grupe de copii in functie de varste incepand de la 4 ani la 18 ani.
Pret aprox 1600 lei in tara sau 1200 euro in strainatate cu toate facilitatile incluse: Transport, cazare, mese, activitati.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Pentru inscrieri: Sun Adventure, Tel: 0722 619 099, E-mail: [email protected]

DETALII & ÎNSCRIERI

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU