Teama de Separare, Workshop cu Otilia Mantelers, la Kindi Center

Am invitat-o pe Otilia Mantelers, expert in parenting, pentru a ne ajuta să întelegem această teamă a copiilor. Și să învățăm împreună tehnici de a o depăși mai ușor.

Miercuri, 7 Septembrie, de la ora 18.

Când copiii merg la creșă sau la grădiniță este primul moment în care ei resimt acut teama de separare. Este o viață nouă pentru cei mici, iar ei cumva știu că nimic nu va mai fi ca înainte. Momentele despărțirii de părinți sunt dureroase și pentru copii, și pentru noi, aducând cu ele o sumedenie de frici vechi pentru noi la suprafață.

În acest workshop, vom povesti despre cum le putem face acomodarea copiilor la creșă și grădiniță mai ușoară. Despre cum ne putem ajuta pe noi înșine cu teama noastră de separare, care îngreunează și ea procesul adaptării copilului la grădiniță.

Pentru că plecarea copilului de acasă într-un alt mediu este un proiect emoțional, el are nevoie de timp, atenție și resurse emoționale din partea părinților. Astfel, Otilia va ilustra cum putem folosi în mod strategic instrumentele vindecătoare Hand in Hand Parenting – timpul special, jocul, limitele și ascultarea plânsului – pentru a ne ajuta copiii să treacă prin această perioadă încărcată emoțional.

Otilia Mantelers: Experiența și lucrul cu părinții mi-au arătat că nu le putem fi alături copiilor eficient fără a fi și noi, la rândul nostru, sprijiniți emoțional. De aceea aș vrea să petrecem o perioadă de timp și să facem listening partnership pe tema propriei noastre povești legate de separare. Cum au fost momentele despărțirii de părinți pentru noi? Am fost crescuți de bunici? Cum era acolo, fără mama și tata? Plângeam? Ne asculta cineva? Cum era la grădi, în tabără, la școală, la bunici fără părinți?

Otilia Mantelers – este instructor Parenting by Connection, trainer Playful Parenting și specialist în joacă terapeutică pentru copiii de la 0 la 10 ani. Și este mamă a trei copii!

Ne vedem cu drag pe 7 septembrie!

Workshop Teama de separare: Cum ne ajutăm copiii și pe noi înșine când ei încep grădinița cu OTILIA MANTELERS. 7 Septembrie, orele 18 -20. 

Număr limitat de locuri.

Preț: 90 lei/ pers pentru plata în avans până pe 2 Septembrie. 120 lei/ pers pentru plata după 2 Septembrie.

Prețul include gustări și băuturi.

Locația: Kindi Center, Str. Delea Veche nr. 35, Sector 2. http://www.kindi.ro/contact/

Înscrieri: [email protected] sau tel. 0726 876 873 sau 0749 147 414.

Detalii Eveniment

Data:
Wednesday 07 September 2016

Program:
18:00 - 20:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Kindi

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Delea Veche 35

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL