YouTube Kids, o aplicatie Youtube desene animate

Daca copilul tau obisnuieste sa utilizeze mobilul sau tableta, iti propunem o aplicatie online recent aparuta: Youtube for Kids!

Spectacole, teatre, cursuri, evenimente… ne place sa iesim! Vine insa si vremea activitatilor in casa. Printre activitatile de recreere preferate de copii se gaseste privitul la Youtube desene animate. Daca copilul tau obisnuieste sa utilizeze mobilul sau tableta, iti propunem o aplicatie online recent aparuta: Youtube for Kids, primul produs Google construit de la zero doar pentru copii.

Dupa cum ne asteptam, marea noutate consta in faptul ca ii putem lasa pe cei mici linistiti in fata tabletei sau mobilului, fara grija ca acestia vor da peste continut nepotrivit varstei. In plus sunt prevazute atat un timer pentru a seta limite de timp cat si optiuni de sunet, daca copilul tau se uita la Masa si Ursul si ai ascultat prea multa limba rusa pentru o singura zi.

Aplicatie disponibila deocamdata doar pe Android, Youtube for Kids cuprinde continut video destinat exclusiv copiilor. Cu o interfata prietenoasa si simpla, cu putin text pentru a nu ii pune in dificultate pe cei aflati la varste ceva mai fragede, Youtube for Kids ofera acces catre canalele cele mai populare Youtube de desene animate cu continut pentru copii.

Pentru utilizatorii iOS, anul acesta la sfarsitul lunii ianuarie a fost lansata si versiunea adaptata pentru copii a celor de la Vine, platforma gigantului Twitter, pe care utilizatorii pot face videoclipuri repetitive de cel mult 6 secunde. Pentru a ii indruma pe cei mici in utilizarea aplicatiei, Vine Kids utilizeaza cateva personaje animate simpatice.

Descopera Youtube desene animate!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU