Ziua Mondială Wushu Kungfu 2018 #wwkd2018

Saturday 11 August 2018
București

Vă așteptăm sâmbătă, 11 august, începând cu ora 9:30, în parcul Regele Mihai I, pentru a sărbători împreună World Wushu-Kungfu Day!

Wushu, cunoscut și sub denumirea de „kungfu”, reprezintă termenul colectiv pentru toate artele marțiale provenite din China și dezvoltate de-a lungul a mii de ani. În cadrul Wushu-ului se regăsesc numeroase sisteme și stiluri, fiecare încorporând propriile tehnici, tactici, principii și metode, precum și numeroase arme tradiționale. Wushu nu reprezintă doar luptă sau arte marțiale, ci și practici pentru îmbunătățirea sănătății sau filosofie. În zilele noastre, Wushu s-a dezvoltat ca o ramură sportivă globală, practicată și agreată de sportivi din întreaga lume, tocmai datorită conținutului său unic și atractiv. Wushu Kungfu este o ramură de sport recunoscută de Comitetul Olimpic Internaţional.

Ziua Mondială Wushu Kungfu, 11 august 2018

Evenimentul va fi marcat prin antrenamente demonstrative, coordonate de antrenori şi instructori, împărţite în 7 ateliere: Taijiquan – Yang, Taijiquan – Chen, Changquan-Shaolinquan-Chaquan, Nanquan, Wudangquan, Sanda şi auto-apărare.

Unde? Roaba de Cultura, Parc Herastrau

https://www.facebook.com/events/277648533003610/

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 11 August 2018

Program:
09:30 - 11:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Roaba de cultura – Herastrau

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Parcul Herastrau - Pescarus

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL