Ziua Portilor Deschise la Gradinita Montessano, 10 August 2016

Dragi parinti, va invitam miercuri, 10 august de la ora 18.30 la Ziua Portilor Deschise la Gradinita Montessano pentru a cunoaste conceptul nostru educational unic care îmbină beneficiile extraordinare ale educației Montessori cu cele ale educației pentru Sănătate.

Gradinita Montessano functioneaza in sistemul pedagogic Montessori, considerat la nivel mondial cel mai indicat pentru grupa de varsta prescolara si scolara: educatia Montessori se bazeaza pe dezvoltarea naturala a copiilor, oferindu-le activitati corespunzatoare nevoilor si interesului copiilor la fiecare categorie de varsta.

Copiii nostri cresc sanatosi si echilibrati, cu dragoste pentru educatie, natura si semeni, cu spirit liber spre a-si putea cunoaste si cladi in viata Propriul Vis! Sunt independenti, ordonati, responsabili, capabili de rabdare si concentrare pe perioade indelungate, de respect pentru sine si ceilalti.

Va asteptam miercuri, la intalnirea cu echipa noastra ca sa aflati mai multe despre Comunitatea Montessano – Montessori si Sanatate.

Montessori nu este doar o metoda de educatie, ci un STIL DE VIATA. Montessori inseamna Copii Fericiti si cu Spirit Liber, care isi ating in viata Potentialul Maxim cu care sunt inzestrati.

Vom aborda urmatoarele subiecte si bineinteles, vom raspunde intrebarilor voastre:

 • Prezentarea Conceptului Montessano
 • Prezentarea echipei pedagogice
 • Oferta educationala 2016-2017 privind Comunitatea copiilor de 3-6 ani

 

Detalii eveniment Ziua Portilor Deschise la Gradinita Montessano

 • Data: 10 august 2016, 18:30-20:30
 • Locație: Şcoala şi Grădiniţa Montessano (Sector 3, Strada Parfumului nr.9) 
 • Înscriere: Va rugam sa va inscrieti prin acest FORMULAR

Daca doriti sa ajungeti la eveniment cu copilul Dvs, va rugam sa veniti cu un adult care sa poata supraveghea copilul in timp ce se joaca in curte.

Pentru mai multe detalii ne puteti suna la: 0728.188.256.

Va invitam sa vizitati site-ul nostru unde veti descoperi o multime de resurse utile despre educatie si sanatate.

 

Despre Scoala si Gradinita Montessano

Educatia Montessori, Hrana organica, Sanatatea, Echilibrul, Inteligenta emotionala si sociala – daca va doriti toate acestea pentru copiii dumneavoastra, va asteptam sa ne vizitati!

Oamenii care formeaza echipa Montessano sunt alesi cu grija si drag, astfel incat cu totii sa simtim armonia si bucuria unei colaborari pe termen lung, copii-parinti-pedagogi.

ziua-portilor-deschise-la-gradinita-montessano-montessori

Educatia Montessori presupune:

 • Respectarea principiilor Montessori: educatie centrata pe copil, folosind ca principii libertatea de miscare si alegere (esentiala pentru multiplicarea conexiunilor neuronale), promovarea independentei, auto-disciplinei si a autonomiei, inexistenta pedepsei sau a recompensei, interactiunea cu grupe mixte de varsta. Iata aici care sunt principiile Montessori.
 • Respectarea nevoilor si obiectivelor etapei de dezvoltare 0-6 ani si a celor specifice fiecarui copil in parte! Citeste mai multe despre etapa de dezvoltare 0-6 ani.
 • Mediul Montessori special amenajat conform standardelor internationale AMI si dotat cu materiale originale Nienhuis AMI.
 • Activitati conform curriculumului international Montessori 3-6 ani.
 • Echipa pedagogica in curs de specializare Montessori AMI 3-6 ani si coordonator pedagogic cu diploma Montessori AMI. 

 

Educatie pentru Sanatate, pentru un Stil de Viata Sanatos

ziua-portilor-deschise-la-gradinita-montessano-2016

Oferim hrană bio, programe de educație alimentară sănătoasă, de auto-cunoaștere a organismului, gimnastică medicală.

Asiguram un meniu echilibrat si ultradiversificat, cu multe cruditati, fara zahar sau alimente semi-preparate, folosind materie prima integrala, organica si preponderent bio; acordam o atentie deosebita combinatiilor alimentare sanatoase, respectand intervalele dintre mese pentru a permite o digestie corecta.

Hrana este pregatita zilnic in bucataria proprie, aceasta fiind singura modalitate de a controla calitatea alimentatiei oferite copiilor, prin utilizarea de modalitati corecte de preparare (fara prajeli, adaugand la rece alimentele ce devin toxice prin expunere la temperaturi inalte), precum si de echipamente de preparare si servire sanatoase (cutite ceramice, vase din sticla si ceramica, tacamuri din inox, storcator la rece). 

Dezvoltam o comunitate ce are ca valori un stil de viata sanatos, bucuria descoperirilor si libertatea de a-ti construi propria viata!

 

Contact Şcoala şi Grădiniţa Montessano

Strada Parfumului nr.9, Sector 3, Ne gasiti in centrul capitalei – zona Unirii – Alba Iulia, pe str. Parfumului nr. 9.

Site: http://www.montessano.ro/

Facebook: Pagina de Facebook 

Detalii Eveniment

Data:
Wednesday 10 August 2016

Program:
18:30 - 20:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Grădiniţa Montessano. Educaţie Montessori in zona Unirii

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Parfumului, 9

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL