5 Desene Animate pentru Copii Mici, cu Limbaj Adecvat si Mesaje Valoroase

Desene pentru copii care nu sunt violente, nu transmit comportamente agresive, au un limbaj adecvat si transmit lucruri valoroase copiilor. Vezi recomandarile noastre, 5 desene pentru copii mici.

Am facut o selectie cu desene pentru copii mici verificate de noi si fetita noastra si va propunem o lista de 5 desene animate potrivite copiilor mici, care nu sunt violente, nu transmit comportamente agresive, au un limbaj adecvat si transmit lucruri valoroase copiilor:

Citeşte şi despre efectele televizorului si ale jocurilor pe calculator asupra dezvoltarii copiilor

baby einstein desene animate copii1. Va sugeram sa incepeti cu filmul muzical de animatie Baby Einstein, un deliciu muzical si vizual atat pentru copiii sub 1 an cat si pentru cei de 2-3 ani. La fetita noastra a avut succes mult timp, chiar si la 2-3 ani.

 

bobita-si-buburuza desene animate 2-5 ani2. Bobita si Buburuza –
serial de desene animate pentru copii peste 2 ani

Fiecare episod dureaza 5 minute de aceea este si usor de gestionat timpul pe care il va petrece copilul in fata monitorului , va recomandam sa stabiliti de la inceput o limita: adica numarul de episoade la care se va uita copilul si nu uitati sa il anuntati din timp cand se apropie de final.

l'ane trotro carte copii magarusul trotro animatie3. Desene animate cu Magarusul Trotro (L’ane Trotro). Trotro vorbeste franceza si este foarte simpatic in relatiile lui de familie sau cu prietenii. Copiii invata despre viata de familie si situatii concrete: ce se intampla atunci cand gresesti, cand te porti urat cu cineva, etc.

Episoadele sunt scurte, de 5 minute, un avantaj in gestionarea timpului petrecut de copii in fata monitorului.

Vezi si: Filme romanesti pentru copii online

Pocoyo desene animate copii 2 ani4. Pokoyo, desene animate pentru copii peste 2 ani. Mult timp a fost preferatul fetitei mele caci Pokoyo e nazdravan si jucaus, asa cum este si ea….asadar tortul de ziua ei pentru 2 ani a fost decorat cu Pokoyo 🙂

tutitu desene animate copii5. Tutitu – Serial de desene pentru copii despre cum iau nastere jucariile, potrivit pentru copii peste 1-2 ani. Contine episoade de 3 minute in care copiii descopera pas cu pas cum se construiesc jucariile din diverse forme colorate.

Asteptam si recomandarile voastre de desene pentru copii mici fara comportamente agresive si limbaj neadecvat copiilor mici.

colaj desene pentru copii 1-2 ani

Copiii adora desenele animate si s-ar uita la ele ore in sir daca noi, parintii, nu am stabili un program care sa le limiteze totusi vizionarea desenelor animate la televizor sau monitor timp indelungat. Daca totusi decidem ca le putem permite copiilor nostri de 1-2 ani sa se uite la desene pentru copii mici, trebuie sa ramanem atenti la ce se uita acestia.

Vezi şi: 12 Desene de Crăciun în Engleză cu Cele Mai Iubite Personaje Clasice de Animaţie

Ideal este sa stam alaturi de ei si sa le explicam anumite lucruri si nu sa-i lasam singuri caci vor fi si situatii care le vor ramane neclare. De asemenea este important ca timpul de vizionare sa nu depaseasca 15-20 minute.

Sa nu uitam ca Academia Americana de Pediatrie recomanda ca pana la varsta de 2 ani copilul sa nu stea deloc în faţa ecranulului! Atunci cand se intampla totusi, sfatul nostru este sa nu ii puneti niciodata un desene pe care nu l-ati verificat in prealabil, intrucat nu stiti cand poate prelua un comportament neadecvat din desene sau isi poate insusi un limbaj cu cuvinte agresive.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU