Peppa Pig – desene animate pentru prescolari

Peppa Pig este un serial de desene animate pentru copii prescolari produs in Marea Britanie. Desene animate online, activitate pentru copii mici.

Incepand din 2004 si pana in prezent au fost create si difuzate 4 serii de episoade Peppa Pig.

Fiecare episod are in jur de 5 minute si actiunea se desfasoara in jurul purcelusei Peppa si a familiei si prietenilor ei de aceeasi varsta. Activitatile lor sunt: joc in grup, inot, vizite la bunici sau unchi, iesiri la locul de joaca si plimbari cu bicicletele.

Iti oferim mai jos 45 de minute neintrerupte de episoade Peppa Pig.

Pentru mai multe activitati cu Peppa poti vizita website-ul oficial peppapig.com. Vei gasi acolo chiar si aplicatii pentru cei mici.

Daca prichindelul tau a facut ceva pentru care merita felicitat si incurajat, poate a facut curat in camera sau a invatat sa mearga cu bicileta, descarca si completati impreuna un Certificat Peppa Pig.

Vezi si:

Povesti audio

Locatii de vizitat in Bucuresti

Unde mergem in weekend cu copilul


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU