Activități de Paște 2024 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

20 Aprilie - 04 Mai 2024
București

În perioada 20 aprilie-04 mai Veranda Mall pornește pe urmele Iepurașului de Paște cu o serie de activități care promit multă creativitate și distracție, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Concursuri și workshopuri pentru copii și părinți, tombolă cu premii instant și multe altele.

Iată întregul program de concursuri și activități pregătit de Veranda Mall pentru a sărbători Paștele.

Tombola Iepurașului de Paște îți poate aduce premii instant

Pentru iubitorii de cumpărături, Veranda Mall organizează între 20 aprilie – 04 mai, o tombolă unde poți câștiga peste 1000 de premii instant, inclusiv vouchere de cumpărături și reduceri la magazinele partenere. Tot ce trebuie să faci este să vii la Infodesk cu bonuri de cumpărături de minimum 250 RON (cumulat din cel mult 3 bonuri fiscale, emise în aceeași zi cu înscrierea) și să învârți Ruleta Iepurașului.

Workshop inedit de Teatru de Umbre!

Pe 28 aprilie, în duminica Floriilor, între orele 11:00 – 16:00, copiii și părinții sunt invitați la un workshop inedit cu povești pline de farmec. În cadrul acestui workshop de teatru de umbre, cei mici vor avea ocazia să-și creeze propriul personaj folosind tehnici simple. De la idei la crearea personajelor, fiecare pas va fi o călătorie plină de imaginație și creativitate. Apoi, ghidați de către animatori experimentați, vor da viață poveștilor lor, construind o aventură magică cu tematică Pascală.

Participarea este gratuită și nu este necesară înscrierea.

Storytelling cu Iepurașul de Paște și Alice în Țara Minunilor

Iepurașul de Paște sosește în Veranda Mall pe 3 mai! Și nu vine singur, ci are un ajutor de nădejde – Alice din Țara Minunilor! În cadrul sesiunilor de Storytelling, copii vor fi purtați într-o lume fermecată, plină cu povești care mai de care mai interesante.

Participarea este GRATUITĂ și se face fără înscriere. Copii și părinții sunt așteptați între orele 16:00 – 19:00.

Marea Vânătoare de Ouă te aduce mai aproape de Iepuraș

Ca în fiecare an, nu lipsește Marea Vânătoare de Ouă, care va avea loc pe 27 aprilie, în intervalul orar 11:00-16:00.

Ce seamănă cel mai bine cu Ouăle de Paște, dar NU sunt Ouă de Paște? Sunt mari, colorate, ușoare, plutesc și trezesc bucurie și veselie atât în cei mici, cât și în parinții acestora? Baloanele colorate cu jetoane care ne duc către mult iubitele ouă de ciocolată!

Cei mici vor fi organizați în mai multe grupe care se vor întrece în a aduna cât mai multe ouă… de ciocolată. Pot participa și la diverse jocuri și activități distractive organizate de animatorii prezenți, printre care și ateliere unde își vor crea propriile urechi de iepuraș.

Sărbătoriți Paștele alături de Veranda Mall și urmăriți pe site toate evenimentele pe care le pregătesc pentru această ocazie, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
20 Aprilie - 04 Mai 2024

Orasul:
București

Detalii Locație

Veranda Mall

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Ziduri Moși, 23

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL