Activitati sportive pentru copii.Arta circului.

Arta circului si sport pentru copii. Funny Circus aduce un concept nou in domeniul activitatilor pentru copii din Bucuresti.

Funny Circus propune un mod inedit de activitate sportiva pentru copiii dumneavoastra: dorim sa motivam copiii sa faca miscare imbinand arta circului cu elemente de educatie fizica, printr-o combinatie de sport si elemente artistice care cu siguranta le vor aduce zambetul pe buze.

 

funny circus activitatiDorim sa motivam copiii sa faca miscare imbinand arta circului cu elemente de educatie fizica  care, cu siguranta le va aduce zambetul pe buze.

Alaturi de un profesor atestat si pregatit profesional, cu o experienta de peste 10 ani in strainatate, copiii au sansa de a invata sa jongleze, sa mearga pe sarma, sa stapaneasca cercuri de hula hoop, intr-o atmonsfera placuta si relaxanta…Activitatile sunt adaptate in functie de nivelul de varsta al copiilor .  Toate aceste activitati au drept scop formarea si dezvoltarea deprinderilor motrice, a dexteritatii, a indemanarii si a simtului echilibrului.

Cursul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 80 ani.

Circul  este o forma de miscare bazata pe abilitatea si talent de a manevra diverse obiecte: mingi, bastoane, farfurii, bulave, fulare, inele, bete, etc. Rezultatul este o miscare armonica, cursiva si spectaculoasa a acestora.

Cel mai important element este siguranta. In toate cazurile, copiii se vor  bucura de o permanenta supraveghere din partea unui adult, un instructor care are experienta cu cei de varsta mica. Acesta cunoaste masurile de siguranta si nivelul la care trebuie sa se antreneze un copil.

 

Frecventa: 4 sedinte pe luna,

arif: 80 lei/ luna

Programul activitatilor de sport si arta circului pentru copii

MARTI 17.30 – 18.30 Activitati Circ

MIERCURI 16.00 – 17.00 Activitati Circ

JOI  16.30 – 17.30 Activitati Circ

17.30 – 18.30 Activitati Circ

VINERI  16.00 – 17.00 Activitati Circ

17. 15 – 18. 15 Activitati Circ

18.30 – 19.30 Activitati Circ

SAMBATA 14.30 – 15.30 Activitati Circ

Contact si inscrieri:

[email protected]

http://www.funnycircusparty.com/

0762.655.290

 

Funny Circus va asteapta la:

Acrobatie si activitati sportive pentru copii

Hula Hoop Aerobic. Cursuri pentru mame

Cursuri de Zumba Fitness pentru mame

Zumba Junior. Cursuri pentru copii si parinti

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU