Eveniment caritabil – Talcioc Urban pentru Dana

 

Eveniment caritabil – Talcioc Urban pentru Dana

Când: duminică, 30 martie, de la ora 10.30

Unde: la Ca va? Bistro, strada Știrbei Vodă nr.84A

Talciocul Urban este organizat de Delia, care iata ce ne scrie despre scopul acestui eveniment si cine are nevoie de donatiile  noastre.

„Dana are 39 de ani. E o femeie frumoasa, sensibila, face bijuterii mistoace si este diagnosticată cu cancer mamar cu multiple metastaze osoase. Din 2009. Ea se lupta zilnic cu boala asta mizerabila. Insa, e senina, mai senina decat noi, astia sanatosi si mereu nervosi din orice. Haideti sa o ajutam sa isi revina, orice gest financiar ii va da speranta ca se poate trata.

Pe Dana nu o cunosc personal, insa ne-am intalnit de multe ori sub diferite forme. Prima oara cand am aflat despre povestea Danei, in anul 2011, abia nascusem. Cu copilul de cateva saptamani pe mine citeam in paginile revistei DOR textul lung si sfasietor despre Alegerile Danei. Mi-a rămas povestea asta clar intiparita in minte, poate si pentru ca tot in aceeasi perioada urma sa aflu ca tatal meu suferea de cancer pulmonar. Dana Ene fusese diagnosticata in 2009 cu cancer mamar. Avea 35 de ani.

In aceeasi vara de 2011, împreună cu sotul si bebelușul nostru am fost la un targ cu strangere de fonduri pentru operatia Danei. Am zărit-o de departe, in fundul unei curti pline de lucrusoare care asteptau sa fie cumparate. Am in minte un cadru de film: Dana, tolanita pe niste perne, vesela, chicotea si ne multumea ca am trecut pe acolo sa donam ceva. Intre timp tatal meu s-a stins. Dana lupta in continuare si in tot acest rastimp, a incercat tot ce se putea din zona medicinei alternative, insa tumoarea creste in continuare.

Dupa 3 ani de la aceasta intamplare, o prietena comuna imi scrie disperata ca trebuie sa o ajutam pe Dana. Ea avea nevoie de 2000 euro sa ajunga in Germania, pentru un diagnostic clar, care sa-i ofere o schema de tratament corecta.

A doua zi, in februarie 2014 am creat pe Facebook o pagina in care sute de oameni au licitat si au donat pentru Dana. In numai o luna de zile, dupa ce s-au vandut online obiecte precum carti, haine, accesorii, servicii, chiar si tratamente dentare, am strans aproape peste 6300 lei. Insa, Dana mai are nevoie de cel putin 1000 euro pe care speram sa ii strangem la Talciocul Urban din curtea Ca va? Bistro. Peste 20 de talciocari cu marfuri diverse se vor strange duminica, 30 martie, de la 10.30 sa vanda si sa doneze pentru Dana.

Detalii despre acest eveniment caritabil găsiți și pe pagina de facebook special creată.

 

Donațiile se pot face și direct, în conturile acestea:

ENE DANIELA CRISTINA – CNP 2741207414511
RO11BACX0000000180951000, RON
RO81BACX0000000180951001, EUR
SWIFT: BACXROBU / UNICREDIT BANK

 

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU