VIDEO. Imaginea iubirii dar și a căsătoriei din secolul al XXI-lea sunt modelate de un set de mituri și concepții greșite provenite din romantism. Alain de Botton este un autor consacrat, cu bestseller-uri în cel puțin 30 de țări, un jurnalist britanic de origine elvețiană. El explorează în această prezentare peisajul complex al unei relații moderne, plecând de la un studiu de caz realist al căsătoriei și examinând ce înseamnă să iubești, să fii iubit și să rămâi îndrăgostit.

Citește și: 3 Comportamente Toxice în Relaţia de Cuplu. Ce Ascunde “Rămânem Împreună de Dragul Copilului”

Alain de Botton este de asemenea un filosof de renume internațional, prezentator de televiziune și autor al cărților Essays in Love, How Proust Can Change Your Life și Status Anxiety. Prelegerea oferă o privire succintă asupra noului său roman despre relațiile moderne, The Curse of Love.

Vezi și: 8 Animaţii Inspirante despre Viaţa de Cuplu şi Problemele dintre Parteneri

SURSĂYoutube
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU