Școală de Antreprenoriat și Leadership pentru Juniori și Adolescenți – Success Academy

Cu o prezență de peste 5 ani pe piața educațională, Success Academy este cel mai puternic program Life & Business Skills din România, axat pe mediul business, care oferă cursuri de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți. În fiecare an, peste 350 de tineri, juniori (copii între 11-14 ani) și adolescenți (cu vârsta între 15-18 ani) participă în cadrul programelor și cursurilor Success Academy având acces la învățare experiențială, cursuri online și în clasă, engleză pentru toate nivelurile și traineri de excepție.

Pentru cursurile desfășurate în sală, Success Academy este certificat conform standarului Dekra Trusted Facility. În acest sens sunt implementate bunele practici ale ghidurilor Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2 și sunt respectate cerințele locale (stipulate de Guvernul României prin Institutul Național de Sănătate Publică, I.N.S.P., Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne/Externe, M.A.I./M.A.E.). Acest standard arată că sediul și toate sălile de curs de la Success Academy sunt spații sigure și îndeplinesc cele mai înalte standarde de igienă și siguranță pentru cursanți și traineri.

SOCIAL MEDIA

DESPRE CONCURS

Success Academy lansează astăzi, 11 ianuarie 2021, Concursul Anual de Leadership & Antreprenoriat Success Academy (”Success Academy Leadership & Entrepreunership Annual Contest”) ce se va desfășura în perioada 11 Ianuarie – 18 Martie 2021, iar premiile vor fi în valoare de 2.000 Euro.

success academyPe 30 Martie 2021 va avea loc evenimentul de premiere a câștigătorilor.

Concursul este adresat elevilor cu vârsta între 11-19 ani, preocupați (sau care acum încep să fie preocupați) de business, antreprenoriat și leadership. Ancorarea educației în realitatea economică este foarte importantă în contextul actual, așadar și scopul concursului Success Academy este următorul: cât mai mulți tineri, copii și adolescenți, SĂ ÎNVEȚE independent, practic și informal:

  1. cum să identifice o oportunitate de business

  2. cum să cerceteze o problemă și nevoile implicite

  3. cum să imagineze o soluție și să scrie un proiect sau un plan de business

  4. cum să prezinte public ideea de proiect cu scopul obținerii unei finanțări sau de sprijin în implementare.

Astfel, în cadrul concursului, participanții vor identifica o problemă în contextul lor social (casă, școală, comunitate, prieteni) pe care vor dori să o rezolve. Idei. Creativitate. Soluții practice. În Success Academy considerăm că tinerii au nevoie să deprindă de la vârste cât mai fragede abilitățile de leadership și antreprenoriale și credem că un business este răspunsul firesc la identificarea unei probleme și a nevoilor unui public tintă. Ideea de business înseamnă în fapt, imaginarea unei soluții, iar primul pas antreprenorial este ideea de proiect, cu atât mai mult cu cât abilitățile de leadership sunt necesare încă de la conceperea planului de business/proiectului.

Toate detaliile legate de acest concurs și reglament sunt prezentate aici.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU