Petreceri de copii exclusiviste din București sunt doar la The Clouds în Sector 1

  LOC DE JOACĂ PENTRU COPII,
  LOC DE RELAXARE PENTRU PĂRINȚI
  Pune totul pe pauză și relaxează-te la noi: locul în care te poți răsfăța cu un meniu selecționat de băuturi și preparate, în timp ce copilul tău se distrează în zona de PLAYGROUND.

  The Clouds este locul ideal în care toți membrii familiei își pot sărbători ziua de naștere sau în care pur și simplu se pot relaxa.

  Părinții în zona de bistro, iar cei mici pe tărâmul magic al norilor, acolo unde noi ne vom asigura că se distrează de minune, implicându-i în activități și ateliere distractive.

  Cei mici se pot distra în căsuța din lumea magică, la piscina cu bile, în complexul de cățărare, descoperind panoul interactiv Knoocker ce combină lumea virtuală cu mișcarea fizică sau jucându-se cu multitudinea de jucării/jocuri din locație.

  the clouds Petreceri de copii exclusiviste Sector 1 Bucuresti 3

  Pachetele de petreceri sunt atent gândite și au incluse opțiuni unice: animator pe toată durata evenimentului, supraveghetor calificat, accesorii party, piniata cu bomboane și confetti, spectacol de magie, ședinta foto profesionistă, free bar, șampanie adulți si copii, tort, candy bar, decor cu baloane, spectacol cu baloane de sapun și petreceri cu tematică personalizata. Va puteti configura petrecerea ideala pe TheClouds.ro – loc de joaca si petreceri copii.

  the clouds Petreceri de copii exclusiviste Sector 1 Bucuresti 1

  Curcubeul gusturilor se regăsește la The Clouds. Cu un bufet suedez diversificat, special preparate de catre Chef Ovidiu M., care conține preparate atât pentru părinți, cât și pentru copii, ne dorim să vă purtăm pe cele mai înalte culmi ale gusturilor.

  De asemenea, vă punem la dispoziție și o serie de băuturi atent selecționate, atât alcoolice, cât și non-alcoolice.

  Astfel toată familia este relaxată și se poate bucura de timp împreună, în același loc.

  Orar

  • Luni-Vineri 09-19.00
  • Sâmbată-Duminică 10.00-20.00

  Varste copii: toate varstele.

  Pret: In functie de pachetul si optiunile alese.

  Date de contact pentru inscrieri:

  the clouds Petreceri de copii exclusiviste Sector 1 Bucuresti 2

  the clouds Petreceri de copii exclusiviste Sector 1 Bucuresti 1 the clouds Petreceri de copii exclusiviste Sector 1 Bucuresti 3 the clouds Petreceri de copii exclusiviste Sector 1 Bucuresti 2

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Grigore Gafencu, 49

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU