Atelier de pictura pentru copiii de toate varstele – Sambata, 28 Iulie 2012

Vrei sa faci ceva creativ cu copilul tau in acest week-end ?

Echipa de la MiniArtShow te invita la atelierul de pictura pentru copiii de toate varstele care are loc la Hobby Cafe, de la ora 11. Daca vremea va fi frumoasa, se va tine in aer liber.

La acest atelier cei mici vor fi lasati sa-si personalizeze dupa placul inimii masti, planse si sfere albe.

Pentru cei foarte mici, exista vopsea speciala, care poate fi utilizata cu degetele. Se spala usor si nu este niciun pericol daca este bagata in gura.

Pentru cei mari, se foloseste vopsea acrilica, culori frumoase si spectaculoase cu care se pot face adevarate opere de arta.

Atelierele se organizeaza cu un numar minim de 6 copii inscrisi. De aceea se recomanda sa va inscrieti din timp si sa lasati un numar de telefon, pentru a fi contactati in cazul in care nu se atinge numarul minim de copii.

Cost de participare: 30 lei.

Inscrieri: [email protected]0749419999

Facebook/MiniArtShow

www.miniartshow.ro

Click aici pentru a vedea programul atelierelor pe luna august.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU