Sâmbătă, 9 iunie, sub îndrumarea lui Katia Sali, copiii vor învăța și își vor găsi satisfacția în natura tactilă și repetitivă a mișcării „peste / sub / peste / sub”, la acest atelier țesutul fiind distilat în cele mai elementare componente.
Cu un război manufacturat din nuiele, copiii vor crea un obiect decorativ cu fire din bumbac reciclat și fire organice de lână, vor învăța care sunt elementele de bază în arta țesutului și cum să își facă singuri un război portabil cu materiale din natură.
↠ Înscrieri: https://goo.gl/forms/z9z0R5AiKM1FDjup2
↠ Taxă de participare: 20 lei
↠ Număr maxim de participanți: 15 copii / atelier
↠ Vârsta recomandată: 5 – 11 ani
↠ Facilitator atelier: Apai Emese – [email protected]
↠ Atelierele au loc la Fabrica de Pensule, etajul întâi
_ _ _
Katia Sali, pasionată de lucru manual de mică, și-a deschis atelierul de croșetat și tricotat Runo&Ka. De-a lungul timpului, abilitățile sale s-au dezvoltat și au crescut – croșetat, tricotat, țesut, brodat și multe altele. Ea crede că poate să îi invețe pe doritori îndeletnicirile fundamentale, precum și să ghideze, să găsească soluții și să inspire!
_________________________
ARTbecedar este un program dedicat celor mici, în care părinții își pot împlica copiii în activități creative conduse de artiști din Fabrica de Pensule și din comunitatea artistică din jurul acesteia. Copiii au ocazia de a intra în contact cu artiștii și de a învăța de la ei despre diferite tehnici și medii artistice, prin activități practice și jocuri. Fiecare sesiune este condusă de un artist coordonator și un facilitator care ajută la comunicarea grupului și la păstrarea unei dinamici active, prin care toți copiii participă la activități. Prin participarea la atelierele ARTbecedar copiii acumulează, printr-un limbaj accesibil lor, cunoștințe despre arta contemporană, familiarizându-se cu teme, subiecte sau artiști contemporani._________________________
Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.
ARTbecedar este un program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.