Atelier Pastel. Cursuri, petreceri si tabere pentru copii

  Pentru copiii care vor sa-si descopere potentialul creativ Atelier Pastel propune cursuri, petreceri si tabere pentru copii.

  Arta are menirea de a-i face pe oameni liberi. Oricare dintre noi poate fi creativ si inovator in ceea ce face si isi poate dezvolta gandirea creativa, indiferent de domeniul de activitate sau varsta. Atelier Pastel Cluj-Napoca.

  Arta are rolul minunat de a activa partea dreapta a creierului. Astfel devii mai receptiv la frumosul din jurul tau, creste intuitia, dobandesti capacitatea de a contempla, mintea se linisteste. Va invitam asadar, la o calatorie spre sine, prin arta.

  Cursurile pentru copii reprezintă o familiarizare cu tehnici de pictură, desen, modelaj, colaj și noțiuni de istoria și teoria artei. Pornind de la ideea de joc, copiii vor explora teme și materiale diferite care urmăresc dezvoltarea creativității și imaginației. Se vor învăța noțiuni elementare de artă: contur, formă, textură, culoare, folosindu-se materiale precum: creionul, cărbunele, marker-ul, pastelul, acuarela, tempera, vopsea acrilică, lut, plastilină, etc.

  Cursurile se desfășoară în 3 module/an școlar. Un modul cuprinde 10 săptămâni, cu o ședință pe săptămână de 1,5-2 ore.

  Atelier Pastel organizeaza si petreceri pentru copii  într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, unde distracția și arta pot fi explorate.

  Detalii pe http://www.atelierpastel.ro.

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU