Atelier pentru copii – Alfabetul Preistoric 29.08

Programul Alfabetul Preistoric cuprinde mai multe ateliere pentru copii, in cadrul carora ce mici vor face cunoştinţă cu numeroşii locuitori ai continentului Pangea, vor pătrunde în universul preistoric al animalelor fantastice şi al plantelor nemaiîntîlnite, vor avea posibilitatea să descopere frumuseţea formelor, strălucirea culorilor şi bogăţia materialelor.

Imbinand placutul cu utilul, intr-o atmosfera antrenanta vor invata in mod distractiv alfabetul, ALFABETUL PREISTORIC, noţiuni elementare despre animalele preistorice corespunzătoare fiecărei litere a alfabetului şi pe care le vor reprezenta în cadrul atelierelor prin pictură, modelaj şi colaj si alte tehnici specifice artelor plastice.

Aceste ateliere pentru copiii cu vîrste cuprinse între 5 şi 7ani, au inceput in luna iulie si se termina pe 5 septembrie 2012.

Au mai ramas 6 litere din alfabet care vor face obiectul a doua ateliere viitoare:

– pe 29 august cand copiii vor invata literele U,V, W

– pe 5 septembrie  cand copiii vor invata literele X, Y, Z

Durata unui atelier este de 1h. si 15 min si ora de incepere este 11.00

Conditii de participare :

-pretul biletului 16 lei ;

-varsta cuprinsa intre 5 si 7 ani ;

-indemanarea ,pofta de distractie si buna dispozitie sunt obligatorii .

-parintii nu participa la ateliere.

-accesul la atelier se face pe baza de inscriere saptamanala, telefonica(021/2128952 int.123) in limita locurilor disponibile ;

 -numarul maxim de participanti este de 20/grupa .

-participarea copiilor la program presupune faptul ca fotografiile cu acestia precum si cu lucrarile realizate pot fi folosite de catre Muzeul National de Geologie pentru promovarea programelor educationale proprii.

 

Profesori coordonatori: Lidia Tanase si Ramona Visalom

Alte detalii pe site.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU