Primii pasi in arta – Eveniment pentru copiii intre 4 si 6 ani

Atelierul pentru copii „Primii pasi in arta” ii familiarizeaza atat cu tehnici de desen si pictura, cat si cu alte tehnici plastice precum colajul, modelajul, sculptura. Pornind de la ideea de joc, explorand teme si materiale diferite, copiii vor invata sa fie atenti, sa observe, sa isi organizeze si sa interpreteze artistic propriile experiente si sa se exprime prin alte metode decat cele lingvistice.

Acest eveniment pentru copiii intre 4 si 6 ani se desfasoara pe parcursul a 5 sedinte, care au loc saptaminal, incepand cu 7 septembrie, in fiecare vineri de la ora 18.30 la 19.30.

Cost: 225 ron (include materialele de lucru)

Cost redus: 200 ron (cu card de fidelitate)

Numar maxim persoane: 14

Detalii despre structura atelierelor si inscriere AICI.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU