Ateliere de Chineză pentru Copii la Lexigo Language Boutique

București

Din 06 octombrie Lexigo Language Boutique vă așteaptă în fiecare sâmbătă la ateliere de chineză pentru copii!

Nĭ hăo! Ce ziceți de un atelier de chineză pentru cei mici? Al nostru începe pe 6 octombrie.

Ne întâlnim sâmbăta dimineața de la ora 11:15 la 12:15.

Sunt bineveniti toti copiii între 6 și 8 ani. Dar nu-i bai, dacă printre curioși vor fi si copii un pic mai mici sau un pic mai mari.

Le propunem o metodă de predare interactivă, adaptată vârstei, bazată pe jocuri, joc de rol, cântece, fișe cu jocuri de perspicacitate, materiale video și audio etc. Noțiunile de cultură și civilzație nu vor lipsi, ele vor fi prezentate într-o formă intersantă pentru copii și combinate cu elemente de vocabular.

Suntem foarte aproape de voi, din orice cartier ați veni – în spatele Ateneului Român, sau la 7 minute de stația de metrou Piata Romană: strada Benjamin Franklin nr 7, sector 1. (Parcarea e gratuită în fața sediului nostru în weekend).

Puteți să vă înscrieți până pe 4 octombrie inclusiv.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Vă așteptăm cu drag!

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU